Scholtenskanaal OZ 30 0 ong

7889 Klazienaveen-Noord
€ 799.000 v.o.n.
A+++++
200m² 200 m²
6 slaapkamers 6 slaapkamers
4600m² 4600 m²

Omschrijving

UNIEKE KANS!!

Nieuw te bouwen vrijstaande villa met ca. 250m2 woonoppervlakte (of groter), op een kavel van ca. 4.500m2 eigen grond, op korte afstand van alle voorzieningen, zelfs op fietsafstand van het Emmer-centrum en toch te midden van ruim 300 hectare natuurgebied en fantastische wandel-, fiets- en vaarroutes.

Tussen het Scholtenskanaal en de Catovaart zijn drie deelgebieden ontworpen, waarbij zorgvuldig is omgegaan met de bestaande ruimtelijke beeldkwaliteit. Zo z

...

UNIEKE KANS!!

Nieuw te bouwen vrijstaande villa met ca. 250m2 woonoppervlakte (of groter), op een kavel van ca. 4.500m2 eigen grond, op korte afstand van alle voorzieningen, zelfs op fietsafstand van het Emmer-centrum en toch te midden van ruim 300 hectare natuurgebied en fantastische wandel-, fiets- en vaarroutes.

Tussen het Scholtenskanaal en de Catovaart zijn drie deelgebieden ontworpen, waarbij zorgvuldig is omgegaan met de bestaande ruimtelijke beeldkwaliteit. Zo zijn er prachtige, inmiddels volgroeide, bospartijen aangelegd. Het reeds aanwezige bos is gehandhaafd en de erfafscheidingen zijn zorgvuldig vormgegeven met beukenhagen, heesters en bomenrijen.

Deze kavel met nieuw te bouwen villa is gelegen in het deelgebied "WONEN AAN HET SCHOLTENSKANAAL".

Het oostelijk deel langs de Catovaart wordt gekarakteriseerd door een weids uitzicht op de Catovaart en het daarachter gelegen open landschap met akkers en hoogveengebied. Er zijn allemaal royale kavels gecreëerd, variërend in groottes van ca. 4.500 tot  18.000 m2. De woningen nestelen zich in de bosrand, waarmee tevens privacy wordt gecreëerd. Uniek is het prachtige zicht op de Catovaart met daarachter het open landschap. Binnen en buiten loopt vloeiend in elkaar over en het bouwvolume heeft een vrije vorm. De gebouwde buitenruimtes worden een onderdeel van de compositie.

Alle inspraak is nog mogelijk m.b.t. de keuze van de architect, het type woning en de aannemer. Uiteraard dient er wel conform het beeldkwaliteitsplan gebouwd te worden, met oog voor ruimte en kwaliteit.

Uiteraard is de kavel ook separaat te koop. Vraag ons kantoor naar de voorwaarden!

De woningen op de bijgevoegde foto's zijn slechts voorbeelden.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Overdracht

Vraagprijs:
€ 799.000 vrij op naam
Aangeboden sinds:
25-10-2021
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
In overleg

Bouw

Soort woonhuis:
Herenhuis, vrijstaande woning
Soort bouw:
Nieuwbouw , bouwjaar vanaf 2021 tm 2030
Specifiek:
Woonhuis

Oppervlakten en inhoud

Wonen:
200 m²
Perceel:
4600 m²
Inhoud:
900 m³

Indeling

Aantal kamers:
7 (6 slaapkamers)
Aantal woonlagen:
2

Energie

Energielabel:
A+++++
Isolatie:
Volledig geisoleerd

Kadastrale gegevens

Oppervlakte:
4600 m²
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging:
Aan bosrand, aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend
Tuin:
Geen tuin

Garage

Soort garage:
Geen garage
NVM Makelaar NVM Makelaar
Startbox Klazienaveen 0591 - 745 236
Brochure aanvragen
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct online