Gratis waardebepaling van uw huis

Wij komen graag kennismaken en geven gratis de woningwaarde af
Op funda beoordeeld met: 9,2

Waardebepaling door Startbox Makelaars

Gratis advies
Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Tijdens een vrijblijvende waardebepaling geven we de waarde af, vertellen we u de ins en outs over de markt en geven we antwoord op uw je vragen. Geheel vrijblijvend.
Direct een afspraak
Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op om een geschikte datum en tijd in te plannen. Vaak kan dit op korte termijn. Zo weet u direct waar u aan toe bent en welke stappen u kunt zetten.
Vakidioten met passie
Wij houden van wat we doen. We hebben een uitstekend team op ons kantoor die voor u klaar staat, geen vraag blijft onbeantwoord. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan: we zorgen ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.

Wat is uw huis waard?

Gratis en professionele waardebepaling voor uw huis
Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Gaat u misschien verhuizen, of heeft u nog geen serieuze plannen? Het maakt niet uit in welke situatie u zich bevindt. Bij Startbox Makelaars kunt u altijd een gratis waardebepaling laten uitvoeren door onze woningexperts. Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van uw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De onderhoudsstaat van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De populariteit van het dorp, de wijk of de stad.

Onze makelaars komen graag bij u langs. De waardebepaling is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Plan uw gratis waardebepaling

Verkoopstrategie

Tijdens de waardebepaling komt u erachter wat de waarde van uw huis is. Daarnaast bespreken we ook de verkoopstrategie die ons slim lijkt voor het verkopen van de woning. We nemen de tijd om uw situatie door te spreken, hoe deze situatie ook is. U krijgt een realistisch en onderbouwd advies, waarbij we ook kijken naar de mogelijkheden om de waarde van de woning te verhogen.

Gratis waardebepaling van uw huis

Persoonlijke verkoopstrategie begint met gratis waardebepaling
Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met een gratis waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning.

Een unieke aanpak voor ieder huis
Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Direct inplannen

Wat zijn mijn verkoopkansen?

We komen graag bij u langs

Neem via het formulier contact met ons op voor de gratis waardebepaling in Emmen en omgeving. Wij bellen u binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. U kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top