Startbox Klazienaveen

Vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Emmen e.o.

Wat is uw huis waard?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Gaat u misschien verhuizen, of heeft u nog geen serieuze plannen? Het maakt niet uit in welke situatie u zich bevindt. Bij Startbox Makelaars kunt u altijd een gratis waardebepaling laten uitvoeren door onze woningexperts. Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van uw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De onderhoudsstaat van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De populariteit van het dorp, de wijk of de stad.

Onze makelaars komen graag bij u langs. De waardebepaling is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Verkoopstrategie

Tijdens de waardebepaling komt u erachter wat de waarde van uw huis is. Daarnaast bespreken we ook de verkoopstrategie die ons slim lijkt voor het verkopen van de woning. We nemen de tijd om uw situatie door te spreken, hoe deze situatie ook is. U krijgt een realistisch en onderbouwd advies, waarbij we ook kijken naar de mogelijkheden om de waarde van de woning te verhogen.

Benieuwd?

Gratis waardebepaling van uw huis

Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met een gratis waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Startbox Makelaars in het kort

Bijzonder gewoon
Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. We willen niet het grootste kantoor van Emmen worden. Wij willen uw woning het beste verkopen. Daar steken wij onze energie in. Wij zijn bijzonder gewoon gebleven, en bijzonder in het gewone.
IJzersterke woningpresentatie
Bij Startbox Makelaars kunt u rekenen op een ijzersterke woningpresentatie. Wij werken alleen met topfotografen, die precies weten wat wij voor ogen hebben. Foto’s achteraf Photoshoppen doen wij niet. Onze lat ligt hoog en dat kunt u terugzien in de opbrengst van uw woning.
Vakidioten met passie
Wij houden van wat we doen. We hebben een uitstekend team op ons kantoor die voor u klaar staat, geen vraag blijft onbeantwoord. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan: we zorgen ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.

Wat zijn mijn verkoopkansen?

We komen graag bij u langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor de gratis waardebepaling in Emmen en omgeving. Wij bellen u binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. U kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top