Startbox Klazienaveen

Vastgoedbeheer voor maximaal rendament

Vastgoedbeheer van Startbox Makelaars

Helpende hand
Als u uw woning in beheer doet bij Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.
Maximaal rendement
Om het maximale rendement uit uw woning te halen is er goed beheer nodig! Wij kunnen het complete beheer van uw vastgoed overnemen.
Uw belang voorop
Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze strategie hier op aan. Als er iets moet worden gerepareerd, regelen wij het. Zo simpel is het.

Vastgoedbeheer

Startbox Makelaars is uw betrouwbare vastgoed beheerder. Wilt u zo zorgeloos mogelijk uw woning verhuren en laten beheren? Geen zin om tijd kwijt te zijn aan het innen van rekeningen, technische mankementen en/of vragen van uw huurder? Dat is geen enkel probleem! Wij beheren uw vastgoed en alle hiermee gemoeide zaken. Als ervaren vastgoedbeheerder is Startbox Makelaars nauw betrokken bij u, uw vastgoed en uw huurders!

Diensten en pakketten

Startbox makelaars biedt voor u als verhuurder/vastgoedbelegger verschillende diensten en pakketten aan op het gebied van beheer. U wilt het maximale rendement uit uw vastgoed halen. Dat vraagt om goed beheer: commercieel, financieel, technisch en administratief. Wij kunnen het complete vastgoedbeheer van u overnemen, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Ons vastgoedbeheerpakket

Voor het vastgoedbeheer van uw woning regelen wij de volgende aspecten:

  • Commercieel
  • Financieel & administratief
  • Technisch

Wij kunnen het volledige beheer van uw vastgoed overnemen, op die manier heeft u zelf nergens meer omkijken naar!

Plattegrondbekijken

Overtuigd van het gemak van vastgoedbeheer en verhuur via Startbox Makelaars?

Vul gerust het formulier in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op!

Neem contact met ons op!

Wat onze klanten vinden

8.0 Anoniem Kapelstraat 198 30 nov. 2023

We hadden een fijn contact en goede terugkoppeling tijdens zowel de aankoop als verkoop van de woning, Hun wijze van presentie van de woning heeft zeker geholpen bij een vlotte verkoop en de...

10 Dhr. de Grijs Hoofdstraat 65 B 27 nov. 2023

fantatisch goed . het kan niet beter geweldig gedaan door Bas Stroeve, goed gedaan en ons geholpen met deze zaak , ons woning in Emmen.

9.0 Dhr. de Wolde Molenstraat 63 21 nov. 2023

Het contact met Arvid was prima. Goede kennis van de markt en hij komt zijn beloften na. Ik kan Startbox aanbevelen.

9.0 Anoniem Kalffstraat 13 08 nov. 2023

Het contact met de makelaar was prima, steeds vlot en duidelijk geholpen, wij waren uitermate tevreden over de gehele afhandeling tot het einde van de verkoop woning.

9.0 Anoniem Stuwwal 32 18 okt. 2023

Hoge snelheid van handelen. Persoonlijke benadering (klein team). Bij vragen snel en duidelijk antwoord. Mooie presentatie (goede fotografe). Enthousiaste rondleiding van geïnteresseerden. Adequate...

8.5 Dhr. Wim Brandsema Molenstraat 9 10 okt. 2023

Geen toelichting, maar als dit noodzakelijk si trek ik mijn validatie weer in. Jullie moeten het niet te ingewikkeld maken.

8.8 Anoniem Laan van de Iemenhees 504 02 okt. 2023

heel correct van begin tot eind de begeleiding en afwerking van handelingen van verkoop van de woning en juiste advies voor een beslissing te nemen

9.5 Anoniem Anna Paulownalaan 20 14 aug. 2023

Bij deze makelaar waren er korte lijnen en een goede begeleiding. Fijn om deze begeleiding te hebben wanneer je zelf op leeftijd bent en het verkopen van een huis een hele uitdaging is.

9.8 Anoniem Havenstraat 82 03 aug. 2023

Het contact met de makelaar Arvid Lange verliep heel goed. Hij geeft een goed advies en legt alles heel goed uit. Hij denkt ook mee met zijn cliënten. Zeer deskundig advies.

8.0 Anoniem Heemskerkstraat 17 03 jul. 2023

Contact was perfect en alles was volgens afspraken. Duidelijke verkoop en goede feedback tijdens het proces. Ook voor de aankoop van de volgende woning zijn we Startbox erg dankbaar!

Uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top