Startbox Klazienaveen

Met onze diensten bieden wij een complete service

Onze diensten

Met onze diensten bieden wij een complete service. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw woning, de aankoop van uw droomhuis, taxaties en verhuur. Hoe wij werken? We streven naar het beste resultaat - en dat proces mag ook best een beetje leuk zijn!

Iemand anders blij maken met uw huis? Wij helpen daar graag bij. Wij nemen alle tijd voor uw situatie. Samen bepalen we hoe we de verkoop van uw woning gaan aanpakken en samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze makelaar komt graag langs om deze te berekenen en u te voorzien van tips voor de verkoop van uw huis. Uiteraard is de waardebepaling vrijblijvend.

Meer lezen

Wilt u binnen 2 minuten weten wat uw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar u ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in uw mailbox.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Meer lezen

Bent u op zoek naar een woning in regio Emmen? Plaats dan snel een zoekopdracht. U ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan uw wensen in uw inbox.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat uw woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kunt u terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt u een huurder die past bij het profiel dat u zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt u met betrekking tot uw woning?

Meer lezen

Wilt u zo zorgeloos mogelijk uw woning verhuren en laten beheren? Wij beheren uw vastgoed en alle hiermee gemoeide zaken. Als ervaren vastgoedbeheerder is Startbox Makelaars nauw betrokken bij u, uw vastgoed en uw huurders!

Meer lezen

Hebben wij u overtuigd?

Neem contact op met een van onze binnendienstmedewerkers

De drijvende kracht van het team zijn onze woningexperts op kantoor. Zij staan altijd voor u klaar, wat uw vraag ook is. Bij Startbox nemen we de tijd voor uw situatie. Wij houden van wat we doen en doen dan ook altijd ons uiterste best.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top