Startbox Klazienaveen

Makelaar Erica

Huis verkopen in Erica

Bent u op zoek naar een makelaar in Erica? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen u graag met het verkopen van uw woning of met het aankopen van uw droomhuis. We kijken eerst goed naar uw situatie en maken een gerichte verkoopstrategie die daarop aansluit. Onze makelaar gaat daarom eerst met u in gesprek. Met onze kennis en ervaring in het dorp Erica komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?

Makelaar Erica

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar in Erica komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Huis kopen Erica

Wilt u binnenkort verhuizen naar Erica? Wij begrijpen wel waarom. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar maakt u meer kans. Een droomhuis wil men tegen de beste prijs en voorwaarden kopen, dat begrijpen wij als geen ander. In het dorp Erica is het heerlijk wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor u op een rijtje:

Wonen in Erica

Boekweitkolonie
Erica is rond 1863 ontstaan als boekweitkolonie op de hogere zandgronden, en groeide later uit tot een echte veenkolonie toen rond 1863 de Hoogeveense Vaart gereed kwam; het centrum kwam toen aan het kanaal te liggen.
Nieuw-Slagharen
De eerste bewoners noemden het dorp Nieuw-Slagharen, het was echter de burgemeester van Emmen, mr. Lucas Oldenhuis Tonckens, die het dorp definitief de naam Erica gaf, wat de Latijnse naam is voor dophei.
Monumenten
In het dorp en de buurtschap zijn tevens een aantal rijks- en gemeentelijke monumenten te vinden. In totaal zijn in het postale dorpsgebied van Erica acht rijksmonumenten en drie gemeentelijke monumenten. Drie rijksmonumenten in de dorpskern (De Rooms-Katholieke kerk uit 1933 ontworpen door Clemens Hardeman, molen en directeurswoning) en vijf in de buurtschap Amsterdamscheveld.

Onze diensten in Erica

Huis kopen Erica

Heeft u uw droomhuis gevonden in Erica en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in Erica in te schakelen.

Huis verkopen Erica

Bent u van plan om te verhuizen en wilt u uw huidige woning verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt hier graag bij. Wij ontzorgen u van A tot Z en begeleiden u persoonlijk bij misschien wel de grootste aankoop van uw leven.

Taxatie Erica

Heeft u een taxatie nodig van uw huis in Erica? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van uw huis. Wij leveren valide, objectieve en betrouwbare taxatierapportages.

Verhuur Erica

Hulp nodig bij het verhuren van uw woning in Erica? Startbox Makelaars is uw verhuurmakelaar. Wij regelen alles voor u omtrent de verhuur van uw woning.

Huis verkopen in Erica

Wilt u iemand anders blij maken met uw woning in Erica? Onze makelaars doen hun uiterste best om uw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze makelaars in Erica staan voor u klaar!

  • Regiospecialist Erica en omgeving
  • Enthousiast team woningexperts
  • IJzersterke woningpresentatie
  • Jarenlange marktkennis

Makelaar Erica

Op zoek naar een woning in Erica maar uw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt u graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in uw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Erica

Heeft u eindelijk dé woning waar u naar zocht in Erica en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Erica.

Ontdek de mogelijkheden

Taxatie Erica

Bent u nog niet zeker of u uw woning wil verkopen en wilt u graag eerst weten wat de waarde is van uw huis? Een taxatie bij onze makelaar kunt u hier verder bij helpen! U ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van uw nieuwe woning of wijziging van uw huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling in Erica

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend? Dan biedt Startbox Makelaars u een gratis waardebepaling aan. Daarnaast geeft een waardebepaling u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij uw makelaar in Erica.

Huis in Erica verkopen?

Onze makelaars helpen u graag verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Bas staan voor u klaar met een eerlijk en gedegen advies.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top