Startbox Klazienaveen

Onze taxateur

Snelle service
Heeft u een taxatie nodig of wilt u van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kunt u altijd snel terecht voor een afspraak.
Kwaliteit
Wij verzorgen gevalideerde online taxaties en NVM taxaties in de regio voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.
Tijd voor uw situatie
Ons compacte team is altijd volledig op de hoogte van de status van uw traject. We nemen u alle zorg uit handen.

Taxatie in Erica

U wilt uw woning in Erica laten taxeren? Onze taxateurs Bas en Arvid helpen u graag. Een taxatie is een reële schatting van de waarde van een woning. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere het type huis, de staat van onderhoud en de ligging. Dit wordt allemaal vastgelegd in een taxatierapport. Een taxatierapport is in de meeste gevallen nodig bij het kopen van een nieuwe woning, maar ook bijvoorbeeld bij een verbouwing of echtscheiding.

Gecertificeerde taxateurs Erica

Wij verzorgen gevalideerde online taxaties en NVM taxaties in Erica voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Deze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van alle geldverstrekkers en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) omdat deze worden verricht door onze gecertificeerde makelaars. Zij zijn aangesloten bij de taxatie instituten NWWI en Taxateurs Unie.

Taxateur Erica inschakelen

1. Kennismaken
Laat uw gegevens achter via onderstaande formulier. Onze taxateur neemt dan contact met u op. Of bel ons via 0591 - 820 320. We bespreken uw wensen, behoeften en geven ons scherpe tarief af.

2. Taxeren
Mogen wij uw huis taxeren? Dan belt de taxateur met u om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het u schikt. Onze taxateur komt langs om uw woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij u toesturen (digitaal). Deze kunt u direct inzien en kunt u afgeven bij uw hypotheekverstrekker.

Direct een afspraak maken?

Bel met één van onze taxateurs

Zowel Arvid en Bas staan voor u klaar als u een gevalideerd taxatierapport nodig heeft.

Taxatie van uw huis in Erica

  • Scherp tarief
  • Taxateren binnen de regio - altijd bekend met plaatselijke omstandigheden
  • NWWI gevalideerde taxaties
  • Rapporten geldig bij alle hypotheekverstrekkers

Taxatie Erica

Waarom een taxatie?
Gaat u een huis kopen? Dan heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Er zijn meerdere situaties waarin een taxatierapport nodig is, neem gerust contact met ons op.
Gevalideerde taxatie
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken voor een vast en scherp tarief. Geen nare verrassingen achteraf dus.
TMI Gecertificeerd
Onze taxateurs zijn aangesloten bij de Taxateurs Unie en de taxaties zijn daarnaast gevalideerd door het NWWI.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top