Startbox Klazienaveen

Makelaar Emmer-Compascuum

Huis verkopen in Emmer-Compascuum?

Bent u op zoek naar een makelaar in Emmer-Compascuum? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen u graag met het verkopen van uw woning of met het aankopen van uw droomhuis. We kijken eerst goed naar uw situatie en maken een gerichte verkoopstrategie die daarop aansluit. Onze makelaar gaat daarom eerst met u in gesprek. Met onze kennis en ervaring in het dorp Emmer-Compascuum komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?

Gratis advies van onze makelaar?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Huis kopen Emmer-Compascuum

Wilt u binnenkort verhuizen naar Emmer-Compascuum? Wij begrijpen wel waarom. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar maakt u meer kans. Uw droomhuis wilt u tegen de beste prijs en voorwaarden kopen, dat begrijpen wij als geen ander. In Emmer-Compascuum is het heerlijk wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor u op een rijtje:

Wonen in Emmer-Compascuum

Veenkolonie
Emmer-Compascuum is een typische veenkolonie. Het dorp is voornamelijk gebouwd langs de kanalen Hoofdkanaal, Kanaal-A, Kanaal-B, Scholtenskanaal, Oosterdiep, Westerdiep en Kanaal-C de latere Schuttingslaan, die gebruikt werden voor ontwatering van het moeras en vervoer van het gewonnen veen.
Werkgelegenheid
Nadat het veen was afgegraven vertrokken veel veenarbeiders weer waardoor de bevolking in korte tijd bijna halveerde. Om werkgelegenheid te scheppen werden er steenfabrieken gebouwd. Na sluiting hiervan kwam de kunstzijde industrie van de AKU. Hedendaags is hier een fabriek van Fresenius Kabi gevestigd.
Pleziervaart
Anno 2008 worden de kanalen die 30 jaar geleden gesloten werden weer geopend voor scheepvaart. De pleziervaart kan nu dan weer rechtstreeks door naar Groningen, via Emmer-Compascuum of naar Duitsland.

Huis verkopen in Emmer-Compascuum

Wilt u iemand anders blij maken met uw woning in Emmer-Compascuum? Onze makelaars doen hun uiterste best om uw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze makelaars in Emmer-Compascuum staan voor u klaar!

  • Regiospecialist Emmer-Compascuum
  • Enthousiast team woningexperts
  • IJzersterke woningpresentatie
  • Jarenlange marktkennis in de omgeving

Huis kopen Emmer-Compascuum

Op zoek naar een woning in regio maar uw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in uw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Emmer-Compascuum

Heeft u eindelijk dé woning waar u naar zocht in Emmer-Compascuum en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Emmer-Compascuum.

Ontdek de mogelijkheden

Taxatie Emmer-Compascuum

Bent u nog niet zeker of u uw woning wilt verkopen en wilt u graag eerst weten wat de waarde is van uw huis? Een taxatie bij makelaar kan je hier verder bij helpen! U ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling in Emmer-Compascuum

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend? Dan biedt Startbox Makelaars u een gratis waardebepaling aan. Daarnaast geeft een waardebepaling u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij uw makelaar in Emmer-Compascuum.

Direct aanvragen

Huis in Emmer-Compascuum verkopen?

Onze makelaars helpen u graag verder!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Arvid en Bas staan voor u klaar met een eerlijk en gedegen advies.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top