Startbox Klazienaveen

De voordelen van aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Huis bezichtigen?
Schakel de aankoopcoach in!

Ga jij een huis bezichtigen en wil je handelen met voorkennis maar niet (direct) een aankoopmakelaar inschakelen? Dan is de aankoopcoach perfect voor jou. Je krijgt toegang tot tools en informatie waar je normaal gesproken alleen kennis van hebt als je een aankoopmakelaar inschakelt. Jouw aankoopcoach vertelt je precies waar je op moet letten, waar vergelijkbare huizen in de buurt voor zijn verkocht, wat je openingsbod kan zijn en hoe je moet onderhandelen.

Aankoopmakelaar Startbox Makelaars

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze ondoorgrondelijke kennis van de lokale markt en ervaring wordt uw droomwoning aangekocht voor de beste voorwaarden en prijs.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen uw woonwensen en -mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Aandacht en professionaliteit

Het kopen van een huis wordt door de koper vaker gedaan op gevoel dan op verstand. Iemand die graag een huis wil hebben, gaat snel voorbij aan belangrijke zaken die misschien niet of maar half aan de orde komen. Wanneer er irrationele en te snel keuzes worden gemaakt kan dat negatieve gevolgen met zich meebrengen. Met een professional aan uw zijde worden alle risico’s uitgesloten.

Alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning kunnen overweldigend zijn. Wat is de stand van zaken op de huidige woningmarkt, wat zijn de voor- en nadelen van een wijk, welke juridische aspecten mogen niet worden vergeten en hoe kan er het best worden onderhandeld over de prijs.

Waarom een huis kopen met aankoopmakelaar?

Aankoopmakelaar Arvid Lange legt uit waarom het kopen van een huis voordeliger is mét aankoopbegeleiding; “Emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je echt iets graag wilt, ben je gauw bereid er te veel voor te betalen. Een aankoopmakelaar staat daar objectief tegenover, heeft de kennis om de mogelijkheden in kaart te brengen, weet waar de grens van de onderhandelingsmarges liggen en kan zo het beste resultaat voor de koper uit het vuur slepen.”

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Emmen

  Startbox Makelaars begeleidt u stap voor stap door het proces

  Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn. Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld de waarde van woning, eventuele gebreken, het bestemmingsplan en andere bijkomende risico's. We zoeken alles tot de bodem uit.

  Wanneer alle feiten op tafel liggen kan er een besluit worden gemaakt en starten de onderhandelingen. Door onze lokale kennis weten we wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen. Zijn alle zaken rond? Dan voeren we samen met jou een afrondende inspectie uit, zo wordt de overdracht van uw nieuwe woning echt een feestje!

  Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen tijdens de aankoop van uw nieuwe huis?

  Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaande formulier in of neem contact op met één van onze vestigingen.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Wat onze klanten vinden:

  10 Dhr. Belt Emmerweg 8 a 24 jan. 2024

  Start box denkt goed met u mee en zij staan open voor eventuele eigen inbreng. Tevens staan zij u altijd vriendelijk te woord.

  10 Anoniem Schaapstreek 5 23 jan. 2024

  Alles verliep snel en perfect. Geen enkele klacht van onze kant! Stonden altijd klaar om ons te helpen, echt prima.

  10 Ineke Drenth Rolderbrink 276 17 jan. 2024

  Heel fijn contact, goede adviesen, en begeleiding! Heel betrokken en vriendelijke medewerkers. Beslist aan te bevelen.

  9.5 Dhr. Robert Scholten Boskraai 70 15 jan. 2024

  Bas en zijn team hebben ons uitstekend bijgestaan tijdens de verkoop van onze woning. Ze voorzien je van helder en goed onderbouwd advies op een prettige manier en zijn goed op de hoogte van de...

  10 Anoniem Griendtsveenstraat 51 02 jan. 2024

  Heel fijn contact gehad met Bas van Startbox Makelaars. Hij heeft kennis van zaken en is zeer betrokken bij het hele proces. Zeker aan te raden!

  10 Dhr. Patrick Den Hertog Laan van de Marel 496 28 dec. 2023

  Bas Stroeve en zijn team hebben het huis vrij rap verkocht waarbij men nagenoeg alles voor mij geregeld heeft (gelet op de afstand is dat erg fijn). Super!

  10 Dhr. Ronald Everts Slenerbrink 116 20 dec. 2023

  Netjes geholpen, deskundig en goede stand van zaken. Goede keuze en denken goed mee! Ik zou StartBox aan iedereen aanbevelen.

  8.0 Anoniem Bettingeslag 20 20 dec. 2023

  Makelaarskantoor Startbos heeft een goede service, goede feedback, kennis van zaken, duidelijk beleid en de juiste adviezen.

  10 Anoniem Haagjesweg 158 20 dec. 2023

  Fijn contact over de verkoop van mijn woning. Alles duidelijk uitgelegd en er werd meegedacht. Erg fijne makelaar!

  9.0 Anoniem Zende 26 20 dec. 2023

  Korte lijntjes, fijn contact met het kantoor en kundige mensen! Verkoop is vlot verlopen zonder problemen! Ik zou Bas en kantoor zeker aanbevelen!

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top