De voordelen van aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Meer informatie?

Onze aankoopmakelaar staat voor u klaar!

Bij het kopen van een huis komt een hoop kijken. Het plannen van afspraken, woningen bezichtigen, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Het is begrijpelijk dat dit veel vragen oproept, hier helpen we u graag bij. Door het uit handen te nemen van praktische zaken kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe huis.

Aankoopmakelaar Startbox Makelaars

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze ondoorgrondelijke kennis van de lokale markt en ervaring wordt uw droomwoning aangekocht voor de beste voorwaarden en prijs.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen uw woonwensen en -mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Aandacht en professionaliteit

Het kopen van een huis wordt door de koper vaker gedaan op gevoel dan op verstand. Iemand die graag een huis wil hebben, gaat snel voorbij aan belangrijke zaken die misschien niet of maar half aan de orde komen. Wanneer er irrationele en te snel keuzes worden gemaakt kan dat negatieve gevolgen met zich meebrengen. Met een professional aan uw zijde worden alle risico’s uitgesloten.

Alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning kunnen overweldigend zijn. Wat is de stand van zaken op de huidige woningmarkt, wat zijn de voor- en nadelen van een wijk, welke juridische aspecten mogen niet worden vergeten en hoe kan er het best worden onderhandeld over de prijs.

Aankoopmakelaar Arvid Lange legt uit waarom het kopen van een huis voordeliger is mét aankoopbegeleiding; “Emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je echt iets graag wilt, ben je gauw bereid er te veel voor te betalen. Een aankoopmakelaar staat daar objectief tegenover, heeft de kennis om de mogelijkheden in kaart te brengen, weet waar de grens van de onderhandelingsmarges liggen en kan zo het beste resultaat voor de koper uit het vuur slepen.”

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Startbox Makelaars begeleidt u stap voor stap door het proces

  Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn. Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld de waarde van woning, eventuele gebreken, het bestemmingsplan en andere bijkomende risico's. We zoeken alles tot de bodem uit.


  Wanneer alle feiten op tafel liggen kan er een besluit worden gemaakt en starten de onderhandelingen. Door onze lokale kennis weten we wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen. Zijn alle zaken rond? Dan voeren we samen met jou een afrondende inspectie uit, zo wordt de overdracht van uw nieuwe woning echt een feestje!

  huis kopen almere

  Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen tijdens de aankoop van uw nieuwe huis?

  Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaande formulier in of neem contact op met één van onze vestigingen.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Wat onze klanten vinden:

  8.5 Onbekend De Goorns 7 17 mrt. 2022

  Communicatie met makelaar en zijn team verliep prettig en vlot. Resultaten van het verkoopproces geheel volgens verwachtingen en wens en binnen relatief korte tijd.

  8.5 Anoniem De Goorns 7 16 mrt. 2022

  Communicatie met makelaar en zijn team verliep prettig en vlot. Resultaten van het verkoopproces geheel volgens verwachtingen en wens en binnen relatief korte tijd.

  10 Dhr. Visscher Molenaarshof 34 01 feb. 2022

  Goede makelaar met kennis van zaken. Meedenkend, eerlijk en open. Als u uw huis wil verkopen, dan is dit het beste team.

  10 Dhr. Visscher Molenaarshof 34 31 jan. 2022

  Goede makelaar met kennis van zaken. Meedenkend, eerlijk en open. Als u uw huis wil verkopen, dan is dit het beste team.

  10 Onbekend Akkerdistel 58 27 jan. 2022

  Contact met de makelaar en het kantoor liep super. Ik heb geen op- of aanmerkingen. Ben heel erg tevreden.

  9.8 Dhr. Balster Otto Cluivinglaan 27 20 jan. 2022

  Het contact was erg prettig, informeel maar zakelijk en kundig. Erg prettig samenwerken, zo hebben wij het ervaren.

  9.8 Dhr. Balster Otto Cluivinglaan 27 19 jan. 2022

  Het contact was erg prettig, informeel maar zakelijk en kundig. Erg prettig samenwerken, zo hebben wij het ervaren.

  9.8 Rick Kampschöer Dommerskanaal ZZ 95 18 jan. 2022

  Vanaf het eerste afspraak tot de werkelijke verkoop heeft men aandacht voor de zijn klant. Vol enthousiasme en gedrevenheid is met te werk gegaan. Niets was teveel! Door een gedegen kennis van de...

  9.8 Rick Kampschöer Dommerskanaal ZZ 95 17 jan. 2022

  Vanaf het eerste afspraak tot de werkelijke verkoop heeft men aandacht voor de zijn klant. Vol enthousiasme en gedrevenheid is met te werk gegaan. Niets was teveel! Door een gedegen kennis van de...

  8.8 Onbekend Amethistdreef 15 15 jan. 2022

  Makelaar Bas Stroeve van Startbox heeft onze woning snel verkocht. De communicatie met de makelaar verliep soepel en het traject wordt/is deskundig vervolgd. Ook de communicatie met de binnendienst is...

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Check binnen 3 minuten online!

  Bereken snel