Startbox Klazienaveen

De voordelen van aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Huis bezichtigen?
Schakel de aankoopcoach in!

Ga jij een huis bezichtigen en wil je handelen met voorkennis maar niet (direct) een aankoopmakelaar inschakelen? Dan is de aankoopcoach perfect voor jou. Je krijgt toegang tot tools en informatie waar je normaal gesproken alleen kennis van hebt als je een aankoopmakelaar inschakelt. Jouw aankoopcoach vertelt je precies waar je op moet letten, waar vergelijkbare huizen in de buurt voor zijn verkocht, wat je openingsbod kan zijn en hoe je moet onderhandelen.

Aankoopmakelaar Startbox Makelaars

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze ondoorgrondelijke kennis van de lokale markt en ervaring wordt uw droomwoning aangekocht voor de beste voorwaarden en prijs.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen uw woonwensen en -mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Aandacht en professionaliteit

Het kopen van een huis wordt door de koper vaker gedaan op gevoel dan op verstand. Iemand die graag een huis wil hebben, gaat snel voorbij aan belangrijke zaken die misschien niet of maar half aan de orde komen. Wanneer er irrationele en te snel keuzes worden gemaakt kan dat negatieve gevolgen met zich meebrengen. Met een professional aan uw zijde worden alle risico’s uitgesloten.

Alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning kunnen overweldigend zijn. Wat is de stand van zaken op de huidige woningmarkt, wat zijn de voor- en nadelen van een wijk, welke juridische aspecten mogen niet worden vergeten en hoe kan er het best worden onderhandeld over de prijs.

Waarom een huis kopen met aankoopmakelaar?

Aankoopmakelaar Arvid Lange legt uit waarom het kopen van een huis voordeliger is mét aankoopbegeleiding; “Emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je echt iets graag wilt, ben je gauw bereid er te veel voor te betalen. Een aankoopmakelaar staat daar objectief tegenover, heeft de kennis om de mogelijkheden in kaart te brengen, weet waar de grens van de onderhandelingsmarges liggen en kan zo het beste resultaat voor de koper uit het vuur slepen.”

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Emmen

  Startbox Makelaars begeleidt u stap voor stap door het proces

  Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn. Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld de waarde van woning, eventuele gebreken, het bestemmingsplan en andere bijkomende risico's. We zoeken alles tot de bodem uit.

  Wanneer alle feiten op tafel liggen kan er een besluit worden gemaakt en starten de onderhandelingen. Door onze lokale kennis weten we wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen. Zijn alle zaken rond? Dan voeren we samen met jou een afrondende inspectie uit, zo wordt de overdracht van uw nieuwe woning echt een feestje!

  Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen tijdens de aankoop van uw nieuwe huis?

  Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaande formulier in of neem contact op met één van onze vestigingen.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Wat onze klanten vinden:

  9.5 Anoniem Anna Paulownalaan 20 14 aug. 2023

  Bij deze makelaar waren er korte lijnen en een goede begeleiding. Fijn om deze begeleiding te hebben wanneer je zelf op leeftijd bent en het verkopen van een huis een hele uitdaging is.

  9.8 Anoniem Havenstraat 82 03 aug. 2023

  Het contact met de makelaar Arvid Lange verliep heel goed. Hij geeft een goed advies en legt alles heel goed uit. Hij denkt ook mee met zijn cliënten. Zeer deskundig advies.

  8.0 Anoniem Heemskerkstraat 17 03 jul. 2023

  Contact was perfect en alles was volgens afspraken. Duidelijke verkoop en goede feedback tijdens het proces. Ook voor de aankoop van de volgende woning zijn we Startbox erg dankbaar!

  9.5 Dhr. Dhr. J. Bubbert Heidebloemstraat 17 01 jul. 2023

  De makelaar (Bas) geeft je persoonlijke aandacht, goede communicatie, en heeft kennis van de lokale markt

  9.0 Ernst Söllner Klepel 280 13 jun. 2023

  Snelle en duidelijke info. Afspraken werden gelijk opgepakt en gecommuniceerd. Daarnaast vriendelijk mensen.

  9.8 Dhr. Hof Steenbraam 5 13 jun. 2023

  Deze makelaar was vanaf de start eerlijk, duidelijk en vriendelijk en heft ons uitstekend begeleid.

  10 Mevr. Gerike Mulder Ridderstraat 16 06 jun. 2023

  Het contact liep allemaal heel snel. Afspraken werden nagekomen. Prettige samenwerking. Huis goed verkocht.

  9.0 Henriette Smid Westenesscherstraat 75 31 mei 2023

  Kontakt verliep prima, de makelaar was zeer kundig en gaf goede adviezen.Dank zij hem is de woninng binnen een maand verkocht boven de vraagprijs.

  9.8 Anoniem De Woerd 10 24 mei 2023

  Persoonlijke en professionele begeleiding; Bas neemt altijd de tijd voor je. Duidelijkheid staat bij hem voorop en hij is vóór jou aan t werk. Ben erg tevreden.

  9.0 Dhr. Arthur van Enkhuijzen De Drie Veenen 5 22 mei 2023

  De makelaar is prettig in het contact. Goede dienstverlening en advies, denkt mee. Zeker aan te bevelen!

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top