Startbox Klazienaveen

De voordelen van aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Huis bezichtigen?
Schakel de aankoopcoach in!

Ga jij een huis bezichtigen en wil je handelen met voorkennis maar niet (direct) een aankoopmakelaar inschakelen? Dan is de aankoopcoach perfect voor jou. Je krijgt toegang tot tools en informatie waar je normaal gesproken alleen kennis van hebt als je een aankoopmakelaar inschakelt. Jouw aankoopcoach vertelt je precies waar je op moet letten, waar vergelijkbare huizen in de buurt voor zijn verkocht, wat je openingsbod kan zijn en hoe je moet onderhandelen.

Aankoopmakelaar Startbox Makelaars

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze ondoorgrondelijke kennis van de lokale markt en ervaring wordt uw droomwoning aangekocht voor de beste voorwaarden en prijs.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen uw woonwensen en -mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Aandacht en professionaliteit

Het kopen van een huis wordt door de koper vaker gedaan op gevoel dan op verstand. Iemand die graag een huis wil hebben, gaat snel voorbij aan belangrijke zaken die misschien niet of maar half aan de orde komen. Wanneer er irrationele en te snel keuzes worden gemaakt kan dat negatieve gevolgen met zich meebrengen. Met een professional aan uw zijde worden alle risico’s uitgesloten.

Alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning kunnen overweldigend zijn. Wat is de stand van zaken op de huidige woningmarkt, wat zijn de voor- en nadelen van een wijk, welke juridische aspecten mogen niet worden vergeten en hoe kan er het best worden onderhandeld over de prijs.

Waarom een huis kopen met aankoopmakelaar?

Aankoopmakelaar Arvid Lange legt uit waarom het kopen van een huis voordeliger is mét aankoopbegeleiding; “Emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je echt iets graag wilt, ben je gauw bereid er te veel voor te betalen. Een aankoopmakelaar staat daar objectief tegenover, heeft de kennis om de mogelijkheden in kaart te brengen, weet waar de grens van de onderhandelingsmarges liggen en kan zo het beste resultaat voor de koper uit het vuur slepen.”

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Huis kopen Emmen

  Startbox Makelaars begeleidt u stap voor stap door het proces

  Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn. Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld de waarde van woning, eventuele gebreken, het bestemmingsplan en andere bijkomende risico's. We zoeken alles tot de bodem uit.

  Wanneer alle feiten op tafel liggen kan er een besluit worden gemaakt en starten de onderhandelingen. Door onze lokale kennis weten we wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen. Zijn alle zaken rond? Dan voeren we samen met jou een afrondende inspectie uit, zo wordt de overdracht van uw nieuwe woning echt een feestje!

  Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen tijdens de aankoop van uw nieuwe huis?

  Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaande formulier in of neem contact op met één van onze vestigingen.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Wat onze klanten vinden:

  10 Louise Meijeringh Ronerbrink 73 07 jun. 2024

  Ronald is een Makelaar met passie. Erg mooi om te zien. geeft goed advies, korte lijntjes, Startbox dank jullie wel. Erig

  9.8 Anoniem Heidewal 38 03 jun. 2024

  De verkoop verliep goed en de begeleiding richting de verkoop was erg prettig. Ook vond ik het prettig dat ik bij vragen contact op kon nemen en serieus genomen werd.

  10 Ferdy Poelman De Blinken 8 14 mei 2024

  Ronald Gerdes werknemer van start box makelaar is een enorme goede makelaar, ik beveel andere mensen wie ook voor start box kiezen om met Ronald in zee te gaan!

  10 Gerlach stuulen Noordveenkanaal NZ 26 10 mei 2024

  Een duidelijke, professionele en zeer vriendelijke makelaar. Verdiepen zich goed in de woning en hebben verstand van zaken. Zeker aan te bevelen.

  10 Anoniem Kapelstraat 30 09 mei 2024

  We hebben met veel plezier samengewerkt, we werden overal bij betrokken. Service en betrokkenheid vonden we super, àlles duidelijk uitgelegd en een vaste contactpersoon hadden we, wat ook prettig was

  10 Anoniem Holenduif 15 24 apr. 2024

  Top service met ervaren mensen die je ontzorgen met alle informatie die op je afkomt en je begeleiden bij de verkoop van je woning. Bedankt voor alles.

  10 Mevr. Müssigbrodt Meerstraat 59 03 apr. 2024

  Het verloop van ons huis ging perfect ! Bas en Ronald zetten zich voor de volle 100 % in ! En hebben ons op de hoogte gehouden van alles , ook de dames op kantoor echt geweldig ! Gewoon lekker normaal...

  8.8 Anoniem Eendrachtstraat 78 26 mrt. 2024

  Zeer goed en snel contact, deskundige makelaar die een representatief beeld geeft van de huidige markt.

  8.8 Ilona Kuiper Amethistdreef 26 14 mrt. 2024

  Doen veel voor de klant en verkoper. Beide kanten ervaring. z Zowel voor aankoop als verkoop, prima geregeld.

  8.0 Nynke Boelens Prinsenlaan 26 i 21 feb. 2024

  Bas heeft goed met ons meegedacht tijdens de bezichtiging. Vooral op bouwkundig vlak is dat prettig. Het aankopen van de woning verliep voorspoedig.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top