Huis verkopen met Startbox Makelaars

Alle tijd voor uw nieuwe start

Verkopen met Startbox Makelaars

Helpende hand
Als u uw woning verkoopt met Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.
IJzersterke woningpresentatie
Foto’s achteraf fotoshoppen doen wij niet. We zorgen dat alles er piekfijn uitziet, vóórdat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat ziet u terug in de opbrengst van uw woning.
Uw belang voorop
Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze verkoopstrategie hierop aan. Als er iets moet worden gerepareerd om de verkoop te bevorderen, regelen wij het. Zo simpel is het.

Uw huis verkopen

Uw woning verkopen met de juiste strategie
Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met de waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning voor de beste prijs en voorwaarden.

Uniek en persoonlijk
Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Vrijblijvend informatiegesprek

  Vrijblijvend informatiegesprek

  Benieuwd naar de waarde van uw woning?

  Weet u nog niet zeker of u wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling uit. Zo weet u wat uw woning op dit moment waard is en voorzien we u van tips over het verkopen van de woning.

  Startbox Annelies Verkoopdienst

  Deze verkopers gingen u voor

  10 Fabiola Volkers Monetpassage 14 10 jul. 2024

  Heel erg blij met startboks Emmen heb me Huis verkocht door hun, maar had hem ook bij hun gekocht, allebei service zo goed en geweldig geholpen

  8.0 Anoniem Splitting 53 08 jul. 2024

  Het contact was goed en zeer belangrijk voor ons. Hij was goed bereikbaar en gaf advies over beschikbaarheid en prijs/kwaliteit van aangeboden woningen.

  9.0 Anoniem Ubbekingecamp 10 02 jul. 2024

  Deze makelaar is een aanbeveling waard! Duidelijke afspraken, vlot contact en een app waarin alles goed te volgen is en benodigde documenten kunnen worden geupload. Mijn woning was binnen 2 weken...

  10 Anoniem Laan van het Kinholt 205 08 jun. 2024

  Ze reageren altijd op vragen of opmerkingen en meestal ook heel snel. Geen kletspraatjes maar een duidelijk verhaal met alle plussen en minnen.

  10 Louise Meijeringh Ronerbrink 73 07 jun. 2024

  Ronald is een Makelaar met passie. Erg mooi om te zien. geeft goed advies, korte lijntjes, Startbox dank jullie wel. Erig

  9.8 Anoniem Heidewal 38 03 jun. 2024

  De verkoop verliep goed en de begeleiding richting de verkoop was erg prettig. Ook vond ik het prettig dat ik bij vragen contact op kon nemen en serieus genomen werd.

  10 Ferdy Poelman De Blinken 8 14 mei 2024

  Ronald Gerdes werknemer van start box makelaar is een enorme goede makelaar, ik beveel andere mensen wie ook voor start box kiezen om met Ronald in zee te gaan!

  10 Gerlach stuulen Noordveenkanaal NZ 26 10 mei 2024

  Een duidelijke, professionele en zeer vriendelijke makelaar. Verdiepen zich goed in de woning en hebben verstand van zaken. Zeker aan te bevelen.

  10 Anoniem Kapelstraat 30 09 mei 2024

  We hebben met veel plezier samengewerkt, we werden overal bij betrokken. Service en betrokkenheid vonden we super, àlles duidelijk uitgelegd en een vaste contactpersoon hadden we, wat ook prettig was

  10 Anoniem Holenduif 15 24 apr. 2024

  Top service met ervaren mensen die je ontzorgen met alle informatie die op je afkomt en je begeleiden bij de verkoop van je woning. Bedankt voor alles.

  Uw huis verkopen?

  Wij zijn er voor elke nieuwe start
  Overweegt u uw huis te verkopen of heeft u al serieuze verkoopplannen? Startbox Makelaars begeleidt u graag tijdens dit gehele proces. Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Zit u nog met prangende vragen of wilt u alvast kennismaken? in of neem contact op voor vragen, niks is ons te gek!

  Alles moet kloppen

   • Wij adviseren u van A tot Z
   • IJzersterke presentatie van uw woning
   • Nauw contact met de makelaar
   • Onderhandelingen
   • Nazorg (aansprakelijkheid bouwkundige staat, milieu-eisen, etc.)

  Zo verkoopt Startbox Makelaars uw huis

  Gratis verkoopadvies op maat
  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Na dit gesprek weet u wat de waarde van uw huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor uw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

  Ontspannen verkopen

  Begeleiding van experts
  Onze woningexperts beheersen alle aspecten van het verkoopproces en willen u daarbij graag begeleiden. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis.

  Uw verkoop, onze zorg
  Wij informeren u na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u van A tot Z. Dat is ontspannen verkopen met Startbox Makelaars.

  Plan een gratis waardecheck

  763 2160

  Ons verkooppakket

  Voor de verkoop van uw woning zetten we de volgende middelen in:

  • Hoge plaatsing op funda
  • Professionele fotograaf/styliste
  • 360 graden foto's
  • Hoge resolutie video
  • Kadasterkosten
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Bodeminformatie
  • Plaatsing op onze website
  • Vermeldingen op onze social media kanalen

  Neem contact met ons op!

  We willen u graag persoonlijk leren kennen. Vul uw contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0591 - 820 320. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan heeft. Hierna volgt er een (vervolg) afspraak.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Uw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf u in!

  Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top