Startbox Klazienaveen

Uw huis verkopen met Startbox Makelaars

Uw huis verkopen

Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met de waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Meer informatie?

Of liever eerst een waarde indicatie?

  Benieuwd naar de waarde van uw woning?

  Weet u nog niet zeker of u wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling uit. Zo weet u wat uw woning op dit moment waard is en voorzien we u van tips over het verkopen van je woning.

  Plan een gratis waardebepaling

  Verkopen met Startbox Makelaars

  Helpende hand
  Als u uw woning verkoopt met Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.
  IJzersterke woningpresentatie
  Foto’s achteraf fotoshoppen doen wij niet. We zorgen dat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat ziet u terug in de opbrengst van uw woning.
  Uw belang voorop
  Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze verkoopstrategie hierop aan. Als er iets moet worden gerepareerd om de verkoop te bevorderen, regelen wij het. Zo simpel is het.

  Uw huis verkopen?

  Overweegt u uw huis te verkopen of heeft u al serieuze verkoopplannen? Startbox Makelaars begeleidt u graag tijdens dit gehele proces. Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Zit u nog met prangende vragen of wilt u alvast kennismaken? Plan een gratis kennismakingsgesprek met ons in of neem contact op voor vragen, niks is ons te gek!

  Alles moet kloppen

   • Wij adviseren u van A tot Z
   • IJzersterke presentatie van uw woning
   • Nauw contact met de makelaar
   • Onderhandelingen
   • Nazorg (aansprakelijkheid bouwkundige staat, milieu-eisen, etc.)

  Zo verkoopt Startbox Makelaars uw huis

  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Na dit gesprek weet u wat de waarde van uw huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor uw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

  Ontspannen verkopen

  Onze woningexperts beheersen alle aspecten van het verkoopproces en willen u daarbij graag begeleiden. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis. Wij informeren u na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u van A tot Z. Dat is ontspannen verkopen met Startbox Makelaars.

  Plan een gratis waardecheck

  763 2160

  Ons verkooppakket

  Voor de verkoop van uw woning zetten we de volgende middelen in:

  • Hoge plaatsing op funda
  • Professionele fotograaf/styliste
  • 360 graden foto's
  • Hoge resolutie video
  • Kadasterkosten
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Bodeminformatie
  • Plaatsing op onze website
  • Vermeldingen op onze social media kanalen

  Neem contact met ons op!

  We willen u graag persoonlijk leren kennen. Vul uw contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0591 - 820 320. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan heeft. Hierna volgt er een (vervolg) afspraak.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Wat onze klanten vinden

  8.0 Anoniem Kapelstraat 198 30 nov. 2023

  We hadden een fijn contact en goede terugkoppeling tijdens zowel de aankoop als verkoop van de woning, Hun wijze van presentie van de woning heeft zeker geholpen bij een vlotte verkoop en de...

  10 Dhr. de Grijs Hoofdstraat 65 B 27 nov. 2023

  fantatisch goed . het kan niet beter geweldig gedaan door Bas Stroeve, goed gedaan en ons geholpen met deze zaak , ons woning in Emmen.

  9.0 Dhr. de Wolde Molenstraat 63 21 nov. 2023

  Het contact met Arvid was prima. Goede kennis van de markt en hij komt zijn beloften na. Ik kan Startbox aanbevelen.

  9.0 Anoniem Kalffstraat 13 08 nov. 2023

  Het contact met de makelaar was prima, steeds vlot en duidelijk geholpen, wij waren uitermate tevreden over de gehele afhandeling tot het einde van de verkoop woning.

  9.0 Anoniem Stuwwal 32 18 okt. 2023

  Hoge snelheid van handelen. Persoonlijke benadering (klein team). Bij vragen snel en duidelijk antwoord. Mooie presentatie (goede fotografe). Enthousiaste rondleiding van geïnteresseerden. Adequate...

  8.5 Dhr. Wim Brandsema Molenstraat 9 10 okt. 2023

  Geen toelichting, maar als dit noodzakelijk si trek ik mijn validatie weer in. Jullie moeten het niet te ingewikkeld maken.

  8.8 Anoniem Laan van de Iemenhees 504 02 okt. 2023

  heel correct van begin tot eind de begeleiding en afwerking van handelingen van verkoop van de woning en juiste advies voor een beslissing te nemen

  9.5 Anoniem Anna Paulownalaan 20 14 aug. 2023

  Bij deze makelaar waren er korte lijnen en een goede begeleiding. Fijn om deze begeleiding te hebben wanneer je zelf op leeftijd bent en het verkopen van een huis een hele uitdaging is.

  9.8 Anoniem Havenstraat 82 03 aug. 2023

  Het contact met de makelaar Arvid Lange verliep heel goed. Hij geeft een goed advies en legt alles heel goed uit. Hij denkt ook mee met zijn cliënten. Zeer deskundig advies.

  8.0 Anoniem Heemskerkstraat 17 03 jul. 2023

  Contact was perfect en alles was volgens afspraken. Duidelijke verkoop en goede feedback tijdens het proces. Ook voor de aankoop van de volgende woning zijn we Startbox erg dankbaar!

  Uw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf u in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top