Uw huis verkopen met Startbox Makelaars

Uw huis verkopen

Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met de waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Meer informatie?

Of liever eerst een waarde indicatie?

  Benieuwd naar de waarde van uw woning?

  Weet u nog niet zeker of u wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling uit. Zo weet u wat uw woning op dit moment waard is en voorzien we u van tips over het verkopen van je woning.

  Plan een gratis waardebepaling

  Verkopen met Startbox Makelaars

  Helpende hand
  Als u uw woning verkoopt met Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.
  IJzersterke woningpresentatie
  Foto’s achteraf fotoshoppen doen wij niet. We zorgen dat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat ziet u terug in de opbrengst van uw woning.
  Uw belang voorop
  Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze verkoopstrategie hierop aan. Als er iets moet worden gerepareerd om de verkoop te bevorderen, regelen wij het. Zo simpel is het.

  Uw huis verkopen?

  Overweegt u uw huis te verkopen of heeft u al serieuze verkoopplannen? Startbox Makelaars begeleidt u graag tijdens dit gehele proces. Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Zit u nog met prangende vragen of wil u alvast kennismaken? Plan een gratis kennismakingsgesprek met ons in of neem contact op voor vragen, niks is ons te gek!

  Alles moet kloppen

   • Wij adviseren u van A tot Z
   • IJzersterke presentatie van uw woning
   • Nauw contact met de makelaar
   • Onderhandelingen
   • Nazorg (aansprakelijkheid bouwkundige staat, milieu-eisen, etc.)

  Zo verkoopt Startbox Makelaars uw huis

  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Na dit gesprek weet u wat de waarde van uw huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor uw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

  Ontspannen verkopen

  Onze woningexperts beheersen alle aspecten van het verkoopproces en willen u daarbij graag begeleiden. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis. Wij informeren u na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u van A tot Z. Dat is ontspannen verkopen met Startbox Makelaars.

  Plan een gratis waardecheck

  763 2160

  Ons verkooppakket

  Voor de verkoop van uw woning zetten we de volgende middelen in:

  • Hoge plaatsing op funda
  • Professionele fotograaf/styliste
  • 360 graden foto's
  • Hoge resolutie video
  • Kadasterkosten
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Bodeminformatie
  • Plaatsing op onze website
  • Vermeldingen op onze social media kanalen

  Neem contact met ons op!

  We willen u graag persoonlijk leren kennen. Vul uw contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0591 - 820 320. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan heeft. Hierna volgt er een (vervolg) afspraak.

  Annelies vertelt je graag meer!

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Wat onze klanten vinden

  9.5 Anoniem Topaasdreef 7 13 apr. 2023

  Perfecte begeleiding. Voor Tijdens en in het natraject. Goede kennis en prima adviezen. Een volgende keer kies ik weer voor deze makelaar.

  9.2 Dhr. Hofman Noordbargerstraat 36 05 apr. 2023

  We hebben wat tegenslag gehad bij de verkoop. De makelaar Arvid Lange heeft ons hierin erg goed en meedenkend in begeleid. Uiteindelijk is de verkoop goed verlopen met een prima resultaat.

  9.0 Gea Post Verlengde Vaart ZZ 44 01 apr. 2023

  Top service! Goed deskundig en enthousiast team! Ons huis snel verkocht en alles goed en snel geregeld. Zeer tevreden!

  8.0 Dhr. Schluter Herman Vaart NZ 164 23 mrt. 2023

  Het contact verliep goed en we zijn tevreden. Verder willen wij Bas Stroeve van startbox en de dames van het kantoor in Emmen bedanken voor de vriendelijkheid en goede service .

  10 Mevr. Yvonne Staas van Kuijk Notaris Oostingstraat 37 16 mrt. 2023

  Prima! Enthousiast. Snelle reactie op vragen. Ons huis was snel verkocht. Geven een gevoel van vertrouwen.

  9.8 Anoniem Meidoorn 6 16 mrt. 2023

  Het hele proces van contact t/m verkoop van de woning werd in een heel professionele en vertrouwde sfeer gevoerd en afgehandeld. We zijn heel tevreden over de samenwerking met start- box...

  9.8 Dhr. Han Staas Notaris Oostingstraat 37 14 mrt. 2023

  Goed gesprek gehad. Goede kennis van de huizenmarkt. Snel verkocht. Alles goed geregeld omdat wij in het buitenland zaten.

  8.0 Jan Peter Scholten Stationsstraat 15 E 10 mrt. 2023

  Het contact met Bas verliep/verloopt uitstekend. Goede gast met kennis en een luisterend oor. Dit maakte het overleg onderling en de begeleiding een stuk makkelijker. Ook vanaf kantoor werd alles goed...

  8.2 Anoniem Sneeuwvink 33 10 feb. 2023

  Het contract was prima, en er ging niks fout, wij zijn erg tevreden met de makelaar, je kan met een gerust hart alles aan hem overlaten, tussentijdse contacten verliep ook naar wens.

  10 Dick Gringhuis 21 dec. 2022

  Ik kan Start-box makelaars echt aanbevelen. Geen verkooppraatjes maar duidelijk en helder advies. Arvid Lange is casual in de omgang en zeer deskundig. Ook over de medewerkers op kantoor zijn wij zeer...

  Uw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf u in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top