Verkopen met Startbox Makelaars

Helpende hand

Als u uw woning verkoopt met Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.

IJzersterke woningpresentatie

Foto’s achteraf Photoshoppen doen wij niet. We zorgen dat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat ziet u terug in de opbrengst van uw woning.

Uw belang voorop

Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze verkoopstrategie hier op aan. Als er iets moet worden gerepareerd om de verkoop te bevorderen, regelen wij het. Zo simpel is het.

Uw huis verkopen

Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met de waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Alvast uitproberen?

Of liever eerst een waarde indicatie?

Alles moet kloppen

  • Wij adviseren u van A tot Z
  • IJzersterke presentatie van uw woning
  • Nauw contact met de makelaar
  • Onderhandelingen
  • Nazorg (aansprakelijkheid bouwkundige staat, milieu-eisen, etc.)

Ontspannen verkopen

Onze woningexperts beheersen alle aspecten van het verkoopproces en willen u daarbij graag begeleiden. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis. Wij informeren u na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u van A tot Z. Dat is ontspannen verkopen met Startbox Makelaars.

  Benieuwd naar de waarde van uw woning?

  Weet u nog niet zeker of u wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling uit. Zo weet u wat uw woning op dit moment waard is en voorzien we u van tips over het verkopen van je woning.

  Plan een gratis waardebepaling

  Zo verkoopt Startbox Makelaars uw huis

  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Na dit gesprek weet u wat de waarde van uw huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor uw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

  Meer informatie over verkopen

  Of doe een gratis waardecheck

  Ons verkooppakket

  Voor de verkoop van uw woning zetten we de volgende middelen in:

  • Hoge plaatsing op funda
  • Professionele fotograaf/styliste
  • 360 graden foto's
  • Hoge resolutie video
  • Kadasterkosten
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Bodeminformatie
  • Plaatsing op onze website
  • Vermeldingen op onze social media kanalen
  763 2160

  Neem contact met ons op!

  We willen u graag persoonlijk leren kennen. Vul uw contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0591 - 820 320. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan heeft. Hierna volgt er een (vervolg) afspraak.

  Wat onze klanten vinden

  9.5

  Dhr. M.A.L. Kikkert

  De Markgraven 35 22 dec. 2021

  Al een aantal keer zaken gedaan met Startbox-makelaars ! Perfecte service en begeleiding . Deskundig en betrokken. Zeker een aanrader!!

  7.5

  Dhr. Arling

  De Blokken 90 08 dec. 2021

  Wij zijn zeer tevreden over Startbox. Arvid, Casper en de dames op kantoor hebben ons zeer goed geholpen. Alles was duidelijk en netjes geregeld! En Arvid het doosje chocola mag volgende keer wel wat...

  10

  Adelheid De Vries

  01 dec. 2021

  Super!

  9.0

  Dhr. Klönne Klaas

  Mosveen 3 15 nov. 2021

  Prima alles goed geregeld geen problemen met de verkoop en afhandeling bij de notaris alles was super voormekaar

  10

  Wim Beukers

  De Kreuzen 21 13 nov. 2021

  Zeer goed makelaar die veel kennis van de huidige markt heeft en ons fantastisch heeft geholpen bij de verkoop van het huis.

  9.0

  Dhr. Van Oosten

  Taxusplantsoen 22 25 okt. 2021

  Kundig en daadkrachtig. Geen 'ABC' woning qua verkoop, maar Startbox was in staat om de verkoop van de woning naar tevredenheid tot een succesvolle verkoopkoop te begeleiden.

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 10 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 09 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  De Kreuzen 34 08 okt. 2021

  Arvid de Lange voerde een prettig gesprek en begeleiding in het proces. Het contact met zowel Arvid als met de kantoor medewerkers verliep snel en soepel.

  10

  Onbekend

  Statenweg 93 06 okt. 2021

  Duidelijke boodschap. Ze gaven goed advies. Wat een onzin dat funda vraagt om minstens 100 letters. Daarom doe ik liever niet mee aan dit soort beoordelingen.

  Uw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf u in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Check binnen 3 minuten online!

  Bereken snel