Startbox Klazienaveen

Makelaar Zwartemeer

Huis verkopen in Zwartemeer

Bent u op zoek naar een makelaar in Zwartemeer? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen u graag met het verkopen van uw woning of met het aankopen van uw droomhuis. We kijken eerst goed naar uw situatie en maken een gerichte verkoopstrategie die daarop aansluit. Onze makelaar gaat daarom eerst met u in gesprek. Met onze kennis en ervaring in het dorp Zwartemeer komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?

Gratis advies van onze makelaar?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend langs voor een gratis adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Huis kopen Zwartemeer

Wilt u binnenkort verhuizen naar Zwartemeer? Wij begrijpen wel waarom. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar maakt u meer kans. Uw droomhuis wilt u tegen de beste prijs en voorwaarden kopen, dat begrijpen wij als geen ander. In het dorp Zwartemeer is het heerlijk wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor u op een rijtje:

Wonen in Zwartemeer

Hoogveenmeer
Het dorp Zwartemeer is in 1871 ontstaan ten zuiden van het verdwenen Zwarte Meer. Dit was een circa 100 hectare grote meerstal (hoogveenmeer) dat de oorsprong vormde van het beekje Runde. Het is bij de ontginning van het veengebied drooggelegd en verdwenen.
Boertanger Moeras
Het veengebied was onderdeel van het grote Boertanger Moeras. De eerste bewoners woonden in provisorisch opgebouwde huisjes en plaggenhutten. Tijdens de afgraving van de veenlaag verplaatsten de bewoners zich langzamerhand naar de nu nog bestaande lintbebouwing langs de Kamerlingswijk.
Uitbreiding nieuwbouw
Later is het dorp nog meer naar het noorden 'opgeschoven' met bebouwing langs de Verlengde Hoogeveense Vaart zelf. Vooral na de Tweede Wereldoorlog is het dorp ongeveer iedere 20 jaar uitgebreid met enkele nieuwbouwwijken. Het huidige dorp ligt nu waar tot circa 1890 het Zwarte Meer heeft gelegen.

Huis verkopen in Zwartemeer

Wilt u iemand anders blij maken met uw woning in Zwartemeer? Onze makelaars doen hun uiterste best om uw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze makelaars in Zwartemeer staan voor u klaar!

  • Regiospecialist Zwartemeer en omgeving
  • Enthousiast team woningexperts
  • IJzersterke woningpresentatie
  • Jarenlange marktkennis

Huis kopen Zwartemeer

Op zoek naar een woning in Zwartemeer maar uw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt u graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in uw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Zwartemeer

Heeft u eindelijk dé woning waar u naar zocht in Zwartemeer en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Zwartemeer.

Ontdek de mogelijkheden

Taxatie Zwartemeer

Bent u nog niet zeker of u uw woning wil verkopen en wilt u graag eerst weten wat de waarde is van uw huis? Een taxatie bij onze makelaar kunt u hier verder bij helpen! U ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van uw nieuwe woning of wijziging van uw huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling in Zwartemeer

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend. Daarnaast biedt het u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Startbox Makelaars in Zwartemeer!

Direct aanvragen

Huis in Zwartemeer verkopen?

Onze makelaars helpen u graag verder!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Arvid staat voor u klaar met een eerlijk en gedegen advies.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top