Startbox Klazienaveen

Wij helpen jou bij de zoektocht naar jouw droomwoning

Direct op de hoogte van het laatste woningaanbod?

Bent u op zoek naar een woning in regio Emmen? Plaats dan snel een zoekopdracht. U ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan uw wensen in uw inbox.


Geef op het inschrijfformulier aan bij de eerste stap in welke plaats(en) uw droomhuis gevonden moet worden. Bij stap twee kunt u uw gewenste prijsklasse aangeven. Hierna kunt u bij stap drie uw woonwensen aangeven. Bij de laatste stap vult u uw persoonlijke gegevens in. Wij gaan aan de slag! De zoektocht naar uw droomwoning start bij Startbox Makelaars.

Plaatsen:
Geselecteerde plaatsen:
0 van de 50 plaatsen gekozen.
Gebieden:
Geselecteerde gebieden:
0 van de 50 gebieden gekozen.

Startbox Makelaars

Bijzonder gewoon
Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. We willen niet het grootste kantoor van Emmen worden. Wij willen uw woning het beste verkopen. Daar steken wij onze energie in. Wij zijn bijzonder gewoon gebleven, en bijzonder in het gewone.
IJzersterke woningpresentatie
Bij Startbox Makelaars kunt u rekenen op een ijzersterke woningpresentatie. Wij werken alleen met topfotografen, die precies weten wat wij voor ogen hebben. Foto’s achteraf Photoshoppen doen wij niet. Onze lat ligt hoog en dat kunt u terugzien in de opbrengst van jouw woning.
Vakidioten met passie
Wij houden van wat we doen. We hebben een uitstekend team op ons kantoor die voor u klaar staat, geen vraag blijft onbeantwoord. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan: we zorgen ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top