Startbox Klazienaveen

Wij zijn trots op onze beoordelingen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Dit vinden onze klanten

Bij Startbox Makelaars doen wij ons uiterste best voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Hier zijn wij trots op, dus laten we ze graag aan u zien!

10 Mevr. M├╝ssigbrodt Meerstraat 59 03 apr. 2024

Het verloop van ons huis ging perfect ! Bas en Ronald zetten zich voor de volle 100 % in ! En hebben ons op de hoogte gehouden van alles , ook de dames op kantoor echt geweldig ! Gewoon lekker normaal...

8.8 Anoniem Eendrachtstraat 78 26 mrt. 2024

Zeer goed en snel contact, deskundige makelaar die een representatief beeld geeft van de huidige markt.

8.8 Ilona Kuiper Amethistdreef 26 14 mrt. 2024

Doen veel voor de klant en verkoper. Beide kanten ervaring. z Zowel voor aankoop als verkoop, prima geregeld.

8.0 Nynke Boelens Prinsenlaan 26 i 21 feb. 2024

Bas heeft goed met ons meegedacht tijdens de bezichtiging. Vooral op bouwkundig vlak is dat prettig. Het aankopen van de woning verliep voorspoedig.

9.0 Dhr. Bazuin De Welhaak 90 09 feb. 2024

Zeer goede service en begeleiding met de verkoop en alle zaken die daarbij horen. Echt top en raad echt iedereen deze makelaar aan.

10 Dhr. Roy Lit De Voorreep 48 02 feb. 2024

Professioneel en goed contact. Korte lijnen met zowel kantoor als de makelaar persoonlijk. Top top top

10 Dhr. Belt Emmerweg 8 a 24 jan. 2024

Start box denkt goed met u mee en zij staan open voor eventuele eigen inbreng. Tevens staan zij u altijd vriendelijk te woord.

10 Anoniem Schaapstreek 5 23 jan. 2024

Alles verliep snel en perfect. Geen enkele klacht van onze kant! Stonden altijd klaar om ons te helpen, echt prima.

10 Ineke Drenth Rolderbrink 276 17 jan. 2024

Heel fijn contact, goede adviesen, en begeleiding! Heel betrokken en vriendelijke medewerkers. Beslist aan te bevelen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top