Startbox Klazienaveen

Weten wat uw droomhuis waard is?
Schakel de aankoopcoach in!

Op funda beoordeeld met: 9,2

Advies van de aankoopcoach

Aankoopcoaching, wat houdt dat in? Als u uw droomhuis heeft gespot en meer informatie wilt over deze woning, kunt u gebruik maken van aankoopcoaching. Zodra u serieus geïnteresseerd bent in een huis, schakelt u onze aankoopcoach in. Als u de woning hierna gaat bezichtigen, beschikt u al over de nodige voorkennis van het huis. Zo gaat u goed voorbereid op pad!

Hoe dat werkt? Via de Startbox Makelaars aankoopcoach krijgt u toegang tot belangrijke informatie die normaal gesproken alleen bijgesloten is, wanneer u een aankoopmakelaar inschakelt. Daarmee vergroot u aanzienlijk uw aankoopkansen. De aankoopcoach doet grondig onderzoek naar de woning. U ontvangt marktinformatie en aankoopadvies zodat u eindelijk uw slag kunt slaan op de woningmarkt.

  • Grondig onderzoek naar de woning
  • Toegang tot marktinformatie
  • Advies over onderhandelen en aankopen
  • Grotere koopkans dankzij voorkennis en deskundige begeleiding

Vrijblijvend advies aanvragen

Eerste hulp bij huis kopen

Stap 1: Kennismakingsgesprek

  • Telefonische kennismaking met aankoopcoach

Stap 2: Onderzoek door Startbox Makelaars

  • Marktanalyse en waardebepaling (online)
  • Advies van ervaren en deskundige aankoopcoach
  • Uitgebreide recherche woning (o.a. info verkopend makelaar, referentiepanden, kadaster, WOZ, etc.)

Stap 3: Adviesgesprek

  • Op basis van ons telefonische adviesgesprek en documentatie gaat u goed voorbereid de bezichtigingen of het onderhandelproces in.
Aankoopcoach Startbox

Ik wil mijn droomhuis aankopen

Heeft u er goed over nagedacht en bent u van plan uw droomhuis aan te kopen? Wat leuk! Vind u het spannend, kunt u wel wat extra hulp gebruiken of wilt u extra zekerheid? Dan kunt u gebruik maken van onze aankoopdienst. Dit is in tegenstelling tot aankoopcoaching wel een betaalde dienst, maar alleen als we daadwerkelijk samen uw droomhuis aan de haak slaan. Kortom: no cure, no pay. Dat is wel zo prettig. U kunt daarom ook met een gerust hart onze aankoopdienstverlening altijd uitproberen!

Let op: wij kunnen alleen optreden als aankoopcoach en aankoopmakelaar als wij de woning niet in ons aanbod hebben staan. Bij ons aanbod woningen zijn wij ingeschakeld als verkoopmakelaar.

Aankoophulp aanvragen

Aankoopcoaching huis Startbox Makelaars 1

Uw huis verkopen met Startbox Makelaars?

Overweegt u uw huidige woning te verkopen of heeft u al serieuze verkoopplannen? Startbox Makelaars begeleidt u graag tijdens dit gehele proces. Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Zit u nog met prangende vragen of wilt u alvast kennismaken? Plan een gratis kennismakingsgesprek met ons in of neem contact op voor vragen, niks is ons te gek!

10 Louise Meijeringh Ronerbrink 73 07 jun. 2024

Ronald is een Makelaar met passie. Erg mooi om te zien. geeft goed advies, korte lijntjes, Startbox dank jullie wel. Erig

9.8 Anoniem Heidewal 38 03 jun. 2024

De verkoop verliep goed en de begeleiding richting de verkoop was erg prettig. Ook vond ik het prettig dat ik bij vragen contact op kon nemen en serieus genomen werd.

10 Ferdy Poelman De Blinken 8 14 mei 2024

Ronald Gerdes werknemer van start box makelaar is een enorme goede makelaar, ik beveel andere mensen wie ook voor start box kiezen om met Ronald in zee te gaan!

10 Gerlach stuulen Noordveenkanaal NZ 26 10 mei 2024

Een duidelijke, professionele en zeer vriendelijke makelaar. Verdiepen zich goed in de woning en hebben verstand van zaken. Zeker aan te bevelen.

10 Anoniem Kapelstraat 30 09 mei 2024

We hebben met veel plezier samengewerkt, we werden overal bij betrokken. Service en betrokkenheid vonden we super, àlles duidelijk uitgelegd en een vaste contactpersoon hadden we, wat ook prettig was

10 Anoniem Holenduif 15 24 apr. 2024

Top service met ervaren mensen die je ontzorgen met alle informatie die op je afkomt en je begeleiden bij de verkoop van je woning. Bedankt voor alles.

10 Mevr. Müssigbrodt Meerstraat 59 03 apr. 2024

Het verloop van ons huis ging perfect ! Bas en Ronald zetten zich voor de volle 100 % in ! En hebben ons op de hoogte gehouden van alles , ook de dames op kantoor echt geweldig ! Gewoon lekker normaal...

8.8 Anoniem Eendrachtstraat 78 26 mrt. 2024

Zeer goed en snel contact, deskundige makelaar die een representatief beeld geeft van de huidige markt.

8.8 Ilona Kuiper Amethistdreef 26 14 mrt. 2024

Doen veel voor de klant en verkoper. Beide kanten ervaring. z Zowel voor aankoop als verkoop, prima geregeld.

8.0 Nynke Boelens Prinsenlaan 26 i 21 feb. 2024

Bas heeft goed met ons meegedacht tijdens de bezichtiging. Vooral op bouwkundig vlak is dat prettig. Het aankopen van de woning verliep voorspoedig.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top