Startbox Klazienaveen

Weten wat uw droomhuis waard is?
Schakel de aankoopcoach in!

Op funda beoordeeld met: 9,2

Advies van de aankoopcoach

Aankoopcoaching, wat houdt dat in? Als u uw droomhuis heeft gespot en meer informatie wilt over deze woning, kunt u gebruik maken van aankoopcoaching. Zodra u serieus geïnteresseerd bent in een huis, schakelt u onze aankoopcoach in. Als u de woning hierna gaat bezichtigen, beschikt u al over de nodige voorkennis van het huis. Zo gaat u goed voorbereid op pad!

Hoe dat werkt? Via de Startbox Makelaars aankoopcoach krijgt u toegang tot belangrijke informatie die normaal gesproken alleen bijgesloten is, wanneer u een aankoopmakelaar inschakelt. Daarmee vergroot u aanzienlijk uw aankoopkansen. De aankoopcoach doet grondig onderzoek naar de woning. U ontvangt marktinformatie en aankoopadvies zodat u eindelijk uw slag kunt slaan op de woningmarkt.

  • Grondig onderzoek naar de woning
  • Toegang tot marktinformatie
  • Advies over onderhandelen en aankopen
  • Grotere koopkans dankzij voorkennis en deskundige begeleiding

Vrijblijvend advies aanvragen

Eerste hulp bij huis kopen

Stap 1: Kennismakingsgesprek

  • Telefonische kennismaking met aankoopcoach

Stap 2: Onderzoek door Startbox Makelaars

  • Marktanalyse en waardebepaling (online)
  • Advies van ervaren en deskundige aankoopcoach
  • Uitgebreide recherche woning (o.a. info verkopend makelaar, referentiepanden, kadaster, WOZ, etc.)

Stap 3: Adviesgesprek

  • Op basis van ons telefonische adviesgesprek en documentatie gaat u goed voorbereid de bezichtigingen of het onderhandelproces in.
Aankoopcoach Startbox

Ik wil mijn droomhuis aankopen

Heeft u er goed over nagedacht en bent u van plan uw droomhuis aan te kopen? Wat leuk! Vind u het spannend, kunt u wel wat extra hulp gebruiken of wilt u extra zekerheid? Dan kunt u gebruik maken van onze aankoopdienst. Dit is in tegenstelling tot aankoopcoaching wel een betaalde dienst, maar alleen als we daadwerkelijk samen uw droomhuis aan de haak slaan. Kortom: no cure, no pay. Dat is wel zo prettig. U kunt daarom ook met een gerust hart onze aankoopdienstverlening altijd uitproberen!

Let op: wij kunnen alleen optreden als aankoopcoach en aankoopmakelaar als wij de woning niet in ons aanbod hebben staan. Bij ons aanbod woningen zijn wij ingeschakeld als verkoopmakelaar.

Aankoophulp aanvragen

Aankoopcoaching huis Startbox Makelaars 1

Uw huis verkopen met Startbox Makelaars?

Overweegt u uw huidige woning te verkopen of heeft u al serieuze verkoopplannen? Startbox Makelaars begeleidt u graag tijdens dit gehele proces. Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Zit u nog met prangende vragen of wilt u alvast kennismaken? Plan een gratis kennismakingsgesprek met ons in of neem contact op voor vragen, niks is ons te gek!

10 Dhr. Belt Emmerweg 8 a 24 jan. 2024

Start box denkt goed met u mee en zij staan open voor eventuele eigen inbreng. Tevens staan zij u altijd vriendelijk te woord.

10 Anoniem Schaapstreek 5 23 jan. 2024

Alles verliep snel en perfect. Geen enkele klacht van onze kant! Stonden altijd klaar om ons te helpen, echt prima.

10 Ineke Drenth Rolderbrink 276 17 jan. 2024

Heel fijn contact, goede adviesen, en begeleiding! Heel betrokken en vriendelijke medewerkers. Beslist aan te bevelen.

9.5 Dhr. Robert Scholten Boskraai 70 15 jan. 2024

Bas en zijn team hebben ons uitstekend bijgestaan tijdens de verkoop van onze woning. Ze voorzien je van helder en goed onderbouwd advies op een prettige manier en zijn goed op de hoogte van de...

10 Anoniem Griendtsveenstraat 51 02 jan. 2024

Heel fijn contact gehad met Bas van Startbox Makelaars. Hij heeft kennis van zaken en is zeer betrokken bij het hele proces. Zeker aan te raden!

10 Dhr. Patrick Den Hertog Laan van de Marel 496 28 dec. 2023

Bas Stroeve en zijn team hebben het huis vrij rap verkocht waarbij men nagenoeg alles voor mij geregeld heeft (gelet op de afstand is dat erg fijn). Super!

10 Dhr. Ronald Everts Slenerbrink 116 20 dec. 2023

Netjes geholpen, deskundig en goede stand van zaken. Goede keuze en denken goed mee! Ik zou StartBox aan iedereen aanbevelen.

8.0 Anoniem Bettingeslag 20 20 dec. 2023

Makelaarskantoor Startbos heeft een goede service, goede feedback, kennis van zaken, duidelijk beleid en de juiste adviezen.

10 Anoniem Haagjesweg 158 20 dec. 2023

Fijn contact over de verkoop van mijn woning. Alles duidelijk uitgelegd en er werd meegedacht. Erg fijne makelaar!

9.0 Anoniem Zende 26 20 dec. 2023

Korte lijntjes, fijn contact met het kantoor en kundige mensen! Verkoop is vlot verlopen zonder problemen! Ik zou Bas en kantoor zeker aanbevelen!

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top