Plattegronden Plattegronden (2)

Gravenveldweg 31

7814 RN Emmen
€ 199.000 k.k.
F
58m² 58 m²
1 slaapkamers 1 slaapkamer
1675m² 1675 m²

Omschrijving

Unieke plek, unieke kans, dit komt bijna nooit voor, midden in het bos, vrij uitzicht etc. etc. Sommige makelaars gebruiken deze termen te pas en te onpas. Maar heel af en toe is het gewoon waar. En dat is hier het geval! DIT is echt een unieke plek en een unieke kans. DIT komt echt bijna nooit voor en DIT ligt dus ook echt midden in het bos! Met vrij uitzicht over de landerijen aan de achterzijde. In dat uitzicht bevindt zich echter wel een hoogspanningsmast, maar dat is werkelijk het enige wat

...

Unieke plek, unieke kans, dit komt bijna nooit voor, midden in het bos, vrij uitzicht etc. etc. Sommige makelaars gebruiken deze termen te pas en te onpas. Maar heel af en toe is het gewoon waar. En dat is hier het geval! DIT is echt een unieke plek en een unieke kans. DIT komt echt bijna nooit voor en DIT ligt dus ook echt midden in het bos! Met vrij uitzicht over de landerijen aan de achterzijde. In dat uitzicht bevindt zich echter wel een hoogspanningsmast, maar dat is werkelijk het enige wat minder is aan deze locatie. Voor de rest is er geen woord gelogen van deze superlatieven. De woning an sich kunnen we kort over zijn, OF je neemt genoegen met weinig ruimte en geen luxe, OF je sloopt de huidige bebouwing en realiseert hier op de kavel van 1.675m2 eigen grond een prachtige vrijstaande villa met een totaaloppervlakte van 250m2 (meer info via ons kantoor).

Zoals gezegd, de plek is werkelijk uniek. Als je over de Weerdingerstraat Emmen uitrijdt, sla je na 1 minuut rechtsaf het bos in en via 2 onverharde weggetjes kom je op de locatie. Dus werkelijk waar, midden in het bos met rondom veel groen, weilanden en genoeg bomen en struiken om iets te creëren wat zijn weerga niet kent.

Indeling:
Begane grond: entree, berging, keuken (gedateerd), woonkamer, slaapkamer en badkamer (gedateerd en v.v. toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting).
Zolder: via losse trap naar gedeeltelijk begaanbare zolder.

Nieuwbouw regels volgens vigerend bestemmingsplan:
De voor Wonen-Vrijstaand aangewezen gronden zijn bestemd voor: 
Voor het bouwen van gebouwen gelden de volgende bepalingen: 
1. per bouwvlak is één woning toegestaan, tenzij anders op de verbeelding is aangegeven met de aanduiding "specifieke vorm van wonen - twee vrijstaande woningen toegestaan"; 
2. gebouwen mogen uitsluitend binnen een bouwvlak worden gebouwd; 
3. de gezamenlijke oppervlakte van een woning inclusief bijbehorende bouwwerken bedraagt ten hoogste 250 m2, danwel de bestaande oppervlakte; 
a. als hoofdgebouw mag uitsluitend een vrijstaande woning worden gebouwd; 
b. de voorgevel van het hoofdgebouw dient in de gevellijn te worden opgericht, danwel op de bestaande locatie indien de huidige voorgevel achter de gevellijn is opgericht; 
c. de afstand van een hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens dient minimaal 3 meter te bedragen, danwel de bestaande afstand wanneer deze kleiner is; 
d. de bouwhoogte van een woning mag maximaal 9 meter bedragen, danwel ten hoogste de bestaande bouwhoogte; 
e. de goothoogte mag maximaal 3,5 meter bedragen, danwel ten hoogste de bestaande goothoogte; 
f. de dakhelling mag niet minder dan 35 graden bedragen, danwel de bestaande dakhelling; 
g. de bestaande nokrichting dient te worden gehandhaafd;


"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Overdracht

Vraagprijs:
€ 199.000 k.k.
Aangeboden sinds:
23-09-2022
Status:
Verkocht
Aanvaarding:
In overleg

Bouw

Soort woonhuis:
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw:
Bestaande bouw , bouwjaar 1948
Specifiek:
Woonhuis
Soort dak:
Zadeldak (pannen)

Oppervlakten en inhoud

Wonen:
58 m²
Perceel:
1675 m²
Inhoud:
232 m³

Indeling

Aantal kamers:
2 (1 slaapkamers)
Aantal badkamers:
1
Badkamervoorzieningen:
toilet, douche, wastafel, wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen:
1

Energie

Energielabel:
F
Verwarming:
Cv ketel
Warm water:
Cv ketel
Cv-ketel:
hr-combi ( gas gestookt combiketel uit 2010 , EIGENDOM )

Kadastrale gegevens

Oppervlakte:
1675 m²
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging:
Vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Onderhoud binnen:
Slecht tot matig
Onderhoud buiten:
Slecht tot matig
Tuin:
Tuin rondom

Garage

Soort garage:
Vrijstaande houten garage
Aantal garages:
1
Parkeerfaciliteiten:
Op eigen terrein
Capaciteit:
1 auto
NVM Makelaar NVM Makelaar
Startbox Emmen 0591 - 820 320
Brochure aanvragen
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Huis kopen in Emmen

Wilt u binnenkort verhuizen naar Emmen? Wij begrijpen wel waarom, het is hier mooi wonen, echter komt hier de woningmarkt ook steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wilt u een huis kopen in Emmen? Met een aankoopmakelaar maakt u meer kans. Daarnaast vertellen we u graag meer over hoe het is om te wonen in Emmen.

Huis verkopen in Emmen?

Bent u op zoek naar een makelaar in Emmen? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen u graag met het verkopen van uw woning of met het aankopen van uw droomhuis. Wilt u uw huis verkopen in Emmen? Onze makelaar gaan graag met u in gesprek. Met onze kennis en ervaring in Emmen komen we samen tot een plan van aanpak.

Taxatie Emmen

Bent u nog niet zeker of u uw woning wilt verkopen en wilt u graag eerst weten wat de waarde is van uw huis? Een taxatie in Emmen bij Startbox Makelaars kan u hier verder bij helpen! U ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van uw nieuwe woning of wijziging van uw huidige hypotheek.

Huis verhuren in Emmen

Wellicht wilt u liever uw huis verhuren in Emmen? Dat kan bij Startbox Makelaars. Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt u een huurder die past bij het profiel dat u zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt u met betrekking tot uw woning? Indien u als verhuurder besluit om ons als opdrachtnemer in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening.

Vergelijkbare woningen

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top