Startbox KlazienaveenWonen in Coevorden

Comfortabel en duurzamen wonen in hartje Coevorden

START VERKOOP MAART 2024!Te koop: 15 moderne appartementen en 6 comfortabele stadswoningen

Op een unieke locatie in Coevorden worden binnenkort 15 moderne appartementen en 6 stadswoningen gerealiseerd met hoog wooncomfort en stijlvolle verbindingen naar het bruisende centrum.

Duurzaam en comfortabel
Deze woningen bieden duurzaamheid en comfort dankzij de allernieuwste technieken.

Het is geweldig wonen in Coevorden
Geniet van de rijke geschiedenis van Coevorden en het levendige landschap van Drenthe, met alle voorzieningen op loopafstand en gunstige verbindingen naar belangrijke steden en regio's via de snelweg A37.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

3-kamerappartementen vanaf € 299.500!

Ervaar de hoogwaardige kwaliteit en het comfort van nieuwbouwappartementen. De appartementen worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties, waardoor u niet alleen comfortabel woont, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Een extra voordeel is dat u hiermee bespaart op uw energiekosten. De prijzen voor de 3-kamerappartementen beginnen vanaf € 299.500!

Op een unieke locatie en alles binnen handbereik

Op korte loopafstand vindt u het levendige winkelcentrum Gansehof, waar een scala aan winkels en voorzieningen te vinden is. Bovendien biedt Coevorden diverse sportmogelijkheden voor mensen van alle leeftijden en interesses.

De stad is gunstig gelegen langs belangrijke verkeersroutes, zoals de snelweg A37, waardoor reizen van en naar Coevorden gemakkelijk en snel is. Deze snelweg verbindt de stad met belangrijke steden en regio's zoals Emmen, Hoogeveen en de Duitse grensregio.

Meer informatie?

Wonen in coevorden ligging
Stadswoningen Coevorden

Comfortabel en duurzaam wonen in hartje Coevorden

Ervaar het hoogwaardige comfort van de nieuwbouwstadswoningen. Elke stadswoning wordt uitgerust met de nieuwste technologieën en installaties, waardoor u niet alleen comfortabel woont, maar ook een duurzame levensstijl omarmt. Dit resulteert niet alleen in een milieuvriendelijkere woning, maar ook in aanzienlijke energiebesparingen voor u. Kies voor een huis dat niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook aan die van de toekomst.


‘Met de binnenstad aan je voeten en alle centrale voorzieningen op 2 minuten loopafstand is dit de ideale plek om te wonen’Meer info? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar dit project?

Onze nieuwbouwspecialisten vertellen u graag meer! Neem gerust contact met ons op.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top