Startbox Klazienaveen
Plattegronden Plattegrond (1)

Oosterbracht ong

7821 Emmen
€ 28.000 v.o.n.
m²

Omschrijving

TE KOOP!

Unieke locatie in de gemeente Emmen!

OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY
In totaal 79 units van 24 m2.

Nieuwe garageboxen / opslagboxen op bedrijvenpark Eigenhaard in Emmen!

Dit op een zeer strategische locatie in Emmen en dicht bij het centrum. Gelegen tussen het centrum en de woonwijken Bargers en de Rietlanden. Dit garageboxen / opslagboxen terrein is voorzien van veel parkeerplaatsen en zeer ruim opgezet, zodat lange voertuigen goed kun...

TE KOOP!

Unieke locatie in de gemeente Emmen!

OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY
In totaal 79 units van 24 m2.

Nieuwe garageboxen / opslagboxen op bedrijvenpark Eigenhaard in Emmen!

Dit op een zeer strategische locatie in Emmen en dicht bij het centrum. Gelegen tussen het centrum en de woonwijken Bargers en de Rietlanden. Dit garageboxen / opslagboxen terrein is voorzien van veel parkeerplaatsen en zeer ruim opgezet, zodat lange voertuigen goed kunnen manoeuvreren.

De locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, de particulier die zijn goederen wil opslaan of de doe-het-zelver. De perfecte oplossing voor de ondernemer waarvoor een bedrijfshal te groot is.

Locatie:
De garageboxen / opslagboxen zijn gebouwd aan de Oosterbracht op het bedrijventerrein Eigenhaard. De locatie ligt dan ook zeer gunstig naast het centrum en dicht bij de rondweg N391, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Voordelen van deze garageboxen aan de Oosterbracht te Emmen:
- Units van gewapend beton;
- Afgesloten terrein met toegangscontrole en elektrisch bedienbare poorten;
- 24/7 camerabewaking binnen het terrein;
- Goede bereikbaarheid;
- Eigen post- en vestigingsadres;
- Gemeenschappelijk sanitair;
- Energie middels tussenmeter;
- Beheer door VVE;

Iedere unit is verder voorzien van:
- Hörmann sectionaaldeur;
- Ledverlichting;
- Eigen brievenbus aan voorzijde van het park;
- 3 stopcontacten 220V.

Koopsom:
- 24 m²: 8,0 m x 3,0 m: € 28.000,- V.O.N. (exclusief BTW).
- Projectnotaris van toepassing.


Deze informatie is geheel vrijblijvend, ter informatie en illustratie en uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Overdracht

Koopsom:
€ 28.000 v.o.n.
Aangeboden sinds:
10-05-2022
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Direct

Bouw

Soort bouw:
Nieuwbouw , bouwjaar
Specifiek:
Overigog

Oppervlakten en inhoud

Wonen:

Indeling

Aantal kamers:
0
Aantal woonlagen:
0

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Buitenruimte

Ligging:
Tuin:
Geen tuin

Garage

Soort garage:
Geen garage
Aantal garages:
0
NVM Makelaar NVM Makelaar
Startbox Emmen 0591 - 820 320
Brochure aanvragen
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Huis kopen in Emmen

Wilt u binnenkort verhuizen naar Emmen? Wij begrijpen wel waarom, het is hier mooi wonen, echter komt hier de woningmarkt ook steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wilt u een huis kopen in Emmen? Met een aankoopmakelaar maakt u meer kans. Daarnaast vertellen we u graag meer over hoe het is om te wonen in Emmen.

Huis verkopen in Emmen?

Bent u op zoek naar een makelaar in Emmen? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen u graag met het verkopen van uw woning of met het aankopen van uw droomhuis. Wilt u uw huis verkopen in Emmen? Onze makelaar gaan graag met u in gesprek. Met onze kennis en ervaring in Emmen komen we samen tot een plan van aanpak.

Taxatie Emmen

Bent u nog niet zeker of u uw woning wilt verkopen en wilt u graag eerst weten wat de waarde is van uw huis? Een taxatie in Emmen bij Startbox Makelaars kan u hier verder bij helpen! U ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van uw nieuwe woning of wijziging van uw huidige hypotheek.

Huis verhuren in Emmen

Wellicht wilt u liever uw huis verhuren in Emmen? Dat kan bij Startbox Makelaars. Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt u een huurder die past bij het profiel dat u zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt u met betrekking tot uw woning? Indien u als verhuurder besluit om ons als opdrachtnemer in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top