Aankoopmakelaar Emmen

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze ondoorgrondelijke kennis van de lokale markt en ervaring wordt uw droomwoning aangekocht voor de beste voorwaarden en prijs.
Wij helpen u uw woonwensen te realiseren
We brengen uw woonwensen en -mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Aankoopmakelaar Emmen

Heeft u uw droomhuis in Emmen en omstreken gevonden? Wat leuk! Nu is het zaak om uw droomwoning te bemachtigen. Misschien heeft al een paar keer misgegrepen en wilt u nu met meer zekerheid om uw droomwoning aan de haak te slaan. In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopdienst het verschil. Als aankoopmakelaar in Emmen staan wij altijd voor u klaar en handelen we alleen in uw belang.

Samen bezoeken we de woning. Met een aankoopmakelaar staat u niet alleen zelf sterker, ook de verkoper krijgt meer zekerheid. De verkopende partij ziet dat u goed bent voorbereid. Uw financiën zijn al doorgenomen, dus u brengt niet zomaar een bod uit. Een verkoper kiest vaak voor zekerheid.

Een woning kopen doet u niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Startbox Makelaars begeleiden en adviseren u graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde u soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over uw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat u uw nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Aankoopmakelaar in Emmen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Woning kopen in Emmen

Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn. Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld de waarde van woning, eventuele gebreken, het bestemmingsplan en andere bijkomende risico's. We zoeken alles tot de bodem uit.

Wanneer alle feiten op tafel liggen kan er een besluit worden gemaakt en starten de onderhandelingen. Door onze lokale kennis weten we wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen. Zijn alle zaken rond? Dan voeren we samen met jou een afrondende inspectie uit, zo wordt de overdracht van uw nieuwe woning echt een feestje!

 • Inventarisatie woonwensen
 • Realistisch woonadvies qua woningmarkt en locatie
 • Hulp bij de zoektocht naar jouw droomwoning
 • Bezichtiging(en) begeleiden
 • Advies over: waarde woning, bouwkundige staat, onderhoud
 • Advies en onderzoek naar: Bestemmingsplan, milieu- en bodemgesteldheid en andere omgevingsfactoren
 • Hulp bij het bieden: we gaan samen de onderhandelingen aan
 • Koopakte controleren
 • Inspectie voorafgaand aan de overdracht
 • Transport bij de notaris
 • Nazorg, hulp en advies

Meer diensten in Emmen

Hulp van de aankoopmakelaar Emmen

Gaan er veel huizen aan uw neus voorbij, zoekt u zich suf op funda en weet u niet meer waar u moet beginnen? Ook dan kan onze aankoopmakelaar u helpen. We zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod en we hebben de meest recente informatie over onze woonomgeving, bouwplannen en vergunningen.

Huis kopen in Emmen

Aankoopmakelaar Assen

Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top