Startbox Klazienaveen

Krimweg 24 a

7741 KJ Coevorden
€ 33.750 v.o.n.
m²

Omschrijving

43 GARAGEBOXEN - CAMPERBOX NEDERLAND

Aan de rand van Coevorden, op het voormalige terrein van Tuindeco, worden in totaal 43 zogenaamde 'camperboxen' gerealiseerd op een terrein voor garageboxen en bedrijfshallen aan de Krimweg te Coevorden. Deze boxen zijn ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw camper, auto, boot, caravan, aanhangwagen, trailer, inboedel of bedrijfsvoorraad. Het terrein ligt nabij de N34 en is daardoor zeer goed bereikbaar. Op 500 meter van het terrein is daarn...

43 GARAGEBOXEN - CAMPERBOX NEDERLAND

Aan de rand van Coevorden, op het voormalige terrein van Tuindeco, worden in totaal 43 zogenaamde 'camperboxen' gerealiseerd op een terrein voor garageboxen en bedrijfshallen aan de Krimweg te Coevorden. Deze boxen zijn ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw camper, auto, boot, caravan, aanhangwagen, trailer, inboedel of bedrijfsvoorraad. Het terrein ligt nabij de N34 en is daardoor zeer goed bereikbaar. Op 500 meter van het terrein is daarnaast een te water laat plaats voor boten op trailer gelegen. Dit park is speciaal ontwikkeld voor camper- en booteigenaren.

De boxen zijn onder meer voorzien van:
- Geïsoleerde handbediende overheaddeur van Hörmann;
- Elektra (dubbele wandcontactdoos op 8 Ampère);
- Verlichting (LED armaturen);
- Vloercoating;
- Vloerbelasting á 500kg/m².

Extra opties:
- Elektrische overheaddeur;
- Loopdeur;
- Camera in de box;
- Uitbreiding elektrische installatie naar 16 Ampère.

Koopsommen:
De verkoopprijzen (zonder evt. meerwerk) beginnen bij € 33.750,- VON excl. BTW en lopen op tot € 68.750,- VON excl. 21% BTW.

Maatvoering:
De garageboxen zijn beschikbaar in 5 types, met maatvoeringen van 40,4 tot 90,9 m² BVO. De types verschillen in afmeting en positionering. De doorrijhoogte van de boxen is 3,50 meter, de breedte van de deuropening is 3,40 meter (type E: 3 meter) en zijn hierdoor zeer geschikt voor de stalling van campers.
Type A: 40,4 m² - € 33.750,- VON excl. 21% BTW
Type B: 40,9 m² - € 33.750,- VON excl. 21% BTW
Type C: 49,3 m² - € 36.750,- VON excl. 21% BTW
Type D: 90,9 m² - € 68.750,- VON excl. 21% BTW
Type E: 67,5 m² - € 59.950,- VON excl. 21% BTW
Raadpleeg de verkoopdocumentatie voor exacte maatvoering en positionering van de boxen.

Gemeenschappelijke voorzieningen:
Het terrein wordt verhard door het aanbrengen van een laag asfalt. Daarnaast wordt openbare parkeergelegenheid aangelegd. Ter bevordering van de veiligheid wordt het terrein voorzien van 24/7 camerabewaking en verlichtingsarmaturen aan de buitengevels. Tevens wordt het terrein voorzien van een voorziening om uw vuilwater af te voeren, septic tank te legen, bandenspanning te controleren en schoon water aan te vullen. Tevens is een toiletruimte en technische ruimte aanwezig. Het terrein is 24/7 toegankelijk door middel van een geavanceerd toegangssysteem met tags. Er is een mogelijkheid om PV panelen te plaatsen op het gemeenschappelijke dak.

Vereniging van Eigenaren:
Alle kopers worden automatisch lid van de - nog op te richten - Vereniging van Eigenaren (VvE). Het lidmaatschap is wettelijk verplicht. De VvE heeft de wettelijke verplichting een reservefonds te hebben, o.a. om te reserveren voor (toekomstig groot) onderhoud. Hierdoor wordt de instandhouding van de gebouwen gewaarborgd.

Locatie:
De camperboxen worden gerealiseerd op de oude locatie van de Tuindeco aan de Krimweg te Coevorden. Het terrein is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (N34, A37).

Contact:
Heeft u interesse in één of meerdere garageboxen, meldt u dan via onze website of neem contact op met ons kantoor middels e-mail of telefoon.

DISCLAIMER
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ter informatie en illustratie en uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Overdracht

Koopsom:
€ 33.750 v.o.n.
Aangeboden sinds:
05-03-2024
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Direct

Bouw

Soort bouw:
Nieuwbouw , bouwjaar
Specifiek:
Overigog

Oppervlakten en inhoud

Wonen:

Indeling

Aantal kamers:
0
Aantal woonlagen:
0

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Buitenruimte

Ligging:
Tuin:
Geen tuin

Garage

Soort garage:
Geen garage
Aantal garages:
0
NVM Makelaar NVM Makelaar
Startbox Emmen 0591 - 820 320
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top