Huis verkopen of juist aankopen? Wij bieden speciale acties aan.


Onze acties

Wil jij een huis verkopen of aankopen? Wij hebben een aantal afwisselde acties, zodat jij voordeel kan halen uit onze dienstverlening.

Gratis energielabel

Als jij je huis wilt verkopen, is een geldig energielabel verplicht. De kosten hiervan kunnen zelfs oplopen tot meer dan 300 euro. Bovendien levert het ook het nodige regelwerk op én neemt de aanvraag meerdere weken in beslag. Daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken, dat doen wij voor jou!

Gratis interieurstyling

Je woning verkopen bij Startbox Makelaars? Dan krijg jij van ons de verkoopstyling óf stylingadvies voor je nieuwe woning cadeau! Onze stylist helpt je graag je woning nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

Verthuisbundel

Wil je verhuizen en weet je niet waar te beginnen? Wij zijn je graag van dienst. Maak gebruik van onze Verthuisbundel en combineer onze aan- en verkoopdienstverlening. Dan gaan we samen op zoek naar je nieuwe droomhuis en verkopen wij je huidige woning. Dat is voordelig en vertrouwd verhuizen.

Bekijk onze klantreviews

9.3

Onbekend

Tijgeroogdreef 22 10 okt. 2021

Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

9.3

Onbekend

De Kreuzen 34 08 okt. 2021

Arvid de Lange voerde een prettig gesprek en begeleiding in het proces. Het contact met zowel Arvid als met de kantoor medewerkers verliep snel en soepel.

10

Onbekend

Statenweg 93 06 okt. 2021

Duidelijke boodschap. Ze gaven goed advies. Wat een onzin dat funda vraagt om minstens 100 letters. Daarom doe ik liever niet mee aan dit soort beoordelingen.

7.8

Onbekend

Wanne 17 04 okt. 2021

Duidelijke aanpak en goede kennis van de lokale markt. Ons huis was dan ook razendsnel verkocht tegen een prima prijs!

10

Onbekend

Avekingecamp 20 02 okt. 2021

Ze kennen de markt. Heel service-gericht. Verkopen geen praatjes maar schetsen een realistisch beeld.

9.0

Anja Baas

Hoofdstraat 77 30 sep. 2021

Alles van begin tot eind prima geregeld en fijn persoonlijk contact, en altijd bereikbaarbaar. Bas bedankt!

10

Onbekend

Griendtsveenstraat 45 30 sep. 2021

Eerlijk, oprecht en denk mee. Dit was de 2e keer voor ons dat we zaken hebben gedaan met Startbox. Dat geeft wel aan hoe tevreden we zijn!

9.8

Onbekend

Laan van de Eekharst 164 29 sep. 2021

We hebben ons appartement / penthouse in korte tijd prima kunnen verkopen door de uitstekende begeleiding van Bas Stroeve. Geen mooie praatjes, maar wel degelijke en doelgerichte begeleiding. Ook...

8.0

Onbekend

Meerstraat 151 20 sep. 2021

Het contact verliep prima. Ze konden goed participeren met ons als klant. We zijn zeer tevreden.

8.8

Onbekend

Dorsstok 28 09 sep. 2021

Onze Makelaar was een en al deskundigheid in zijn vak, Top !!! Hij heeft de verkoop van het huis van begin tot einde uitstekend begeleid.

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken online