Gratis verkoopstyling óf interieuradvies voor je nieuwe woning!


Ga voor een optimale verkoop met onze verkoopstyling

Je woning verkopen bij Startbox Makelaars? Dan krijg jij van ons de verkoopstyling óf stylingadvies voor je nieuwe woning cadeau! Onze stylist helpt je graag je woning nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Ook in deze tijd is dat een waardevolle dienst, want meer kijkers voor jouw woning betekent ook meer kans op een hogere verkoopprijs. Wij willen geïnteresseerden de beste eerste indruk van jouw woning geven. Hiervoor zetten we uitgebreide fotoreportages, video's en 360-gradenfoto's in. Verkoopstyling zorgt ervoor dat jouw woning optimaal uit de verf komt in de woningpresentatie.

Wat doet een verkoopstylist?

Een verkoopstylist helpt je jouw woning zo neutraal mogelijk te presenteren. Zo wordt je huis aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Daarnaast weet de stylist de mooiste punten van jouw woning te benadrukken en een lichte, fijne sfeer te creëren. Stuk voor stuk belangrijke punten voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Of kies voor interieuradvies voor je nieuwe woning

Het inrichten van een nieuwe woning kan nogal overweldigend zijn. Je moet veel keuzes maken, waar je voor een langere tijd achter moet staan.

Zorg dat je huis een thuis wordt

Na een verhuizing kan het soms een tijd duren voordat een woning helemaal als je eigen voelt. Een stylist helpt je om van je huis een thuis te maken door jouw smaak helemaal door te voeren. Bijkomend voordeel; op basis van het advies van een professional durf je vaak net wat meer waardoor je sneller een uitgesproken stijl creëert.

  Claim nu jouw gratis interieuradvies

  Verkoopstyling 2

  Wat mag je verwachten?

  De stylist helpt je met de onderstaande punten.

  • Het optimale uit een ruimte halen
  • Herinrichten met je eigen meubels
  • Tips geven over eventuele aanpassingen
  • De sfeer van de ruimte goed uit te drukken in de styling
  • Kleuradvies geven

  Advies van onze stylist is normaal gesproken één van onze premium diensten en vertegenwoordigd een waarde van €300,-.

  Actievoorwaarden 'Gratis interieurstyling'

  De actie 'gratis interieurstyling' is voor iedereen die zijn/haar woning bij ons in de verkoop plaatst. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022. Als jij voor 1 februari 2022 de opdracht tot dienstverlening tekent, kun je gebruik maken van deze actie.

  Woningpresentatie

  Wanneer je huis verkoopt wil je deze zo mooi mogelijk in de verkoop zetten. Onze stylist zorgt er graag voor dat jouw woning zo wordt gepresenteerd dat het optimale uit de verkoop wordt gehaald.

  Nieuwe woning

  Richt jij je liever op je nieuwe woning? Kies dan voor het interieuradvies en richt je woning in met behulp van onze stylist. Helemaal naar jouw smaak, zodat jouw nieuwe huis echt jouw droomhuis wordt.

  Vrijblijvend kennis maken

  Onze makelaar met kennis van jouw regio komt graag kennis met je maken. Zo kan jij onze dienstverlening ervaren en kiezen of je met ons wil samenwerken. Voelt het goed dan, kan je gebruik maken van onze actie.

  Wil jij gratis verkoopstyling óf interieuradvies?

  Neem contact met ons op voor een afspraak

  Wij vertellen je graag meer over deze actie en onze dienstverlening.

  Wat onze klanten vinden

  9.5

  Dhr. M.A.L. Kikkert

  De Markgraven 35 22 dec. 2021

  Al een aantal keer zaken gedaan met Startbox-makelaars ! Perfecte service en begeleiding . Deskundig en betrokken. Zeker een aanrader!!

  7.5

  Dhr. Arling

  De Blokken 90 08 dec. 2021

  Wij zijn zeer tevreden over Startbox. Arvid, Casper en de dames op kantoor hebben ons zeer goed geholpen. Alles was duidelijk en netjes geregeld! En Arvid het doosje chocola mag volgende keer wel wat...

  10

  Adelheid De Vries

  01 dec. 2021

  Super!

  9.0

  Dhr. Klönne Klaas

  Mosveen 3 15 nov. 2021

  Prima alles goed geregeld geen problemen met de verkoop en afhandeling bij de notaris alles was super voormekaar

  10

  Wim Beukers

  De Kreuzen 21 13 nov. 2021

  Zeer goed makelaar die veel kennis van de huidige markt heeft en ons fantastisch heeft geholpen bij de verkoop van het huis.

  9.0

  Dhr. Van Oosten

  Taxusplantsoen 22 25 okt. 2021

  Kundig en daadkrachtig. Geen 'ABC' woning qua verkoop, maar Startbox was in staat om de verkoop van de woning naar tevredenheid tot een succesvolle verkoopkoop te begeleiden.

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 10 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 09 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  De Kreuzen 34 08 okt. 2021

  Arvid de Lange voerde een prettig gesprek en begeleiding in het proces. Het contact met zowel Arvid als met de kantoor medewerkers verliep snel en soepel.

  10

  Onbekend

  Statenweg 93 06 okt. 2021

  Duidelijke boodschap. Ze gaven goed advies. Wat een onzin dat funda vraagt om minstens 100 letters. Daarom doe ik liever niet mee aan dit soort beoordelingen.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Check binnen 3 minuten online!

  Bereken snel