Huis verkopen? Wij regelen én betalen jouw energielabel


Huis verkopen? Gratis energielabel!

Als jij je huis wilt verkopen, is een geldig energielabel verplicht. De kosten hiervan kunnen zelfs oplopen tot meer dan 300 euro. Bovendien levert het ook het nodige regelwerk op én neemt de aanvraag meerdere weken in beslag. Daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken, dat doen wij voor jou!

Bespaar kopzorgen en tot meer dan 300 euro

Als jij ervoor kiest om je huis met Startbox Makelaars te verkopen, dan regelen én betalen wij jouw energielabel. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Bovendien bespaar je veel geld. Je voordeel kan oplopen tot zelfs meer dan 300 euro. Een bedrag dat je sowieso kwijt bent als je jouw huis wilt verkopen. Kies je voor ons, dan kun je dat mooi op een leukere manier besteden!

Geen energielabel? Boete vanaf 1 januari 2022

Niet alleen kunnen we de verkoop van je huis niet starten zonder energielabel: per 1 januari 2022 krijg je zelfs een boete als het label niet in de woningadvertentie wordt vermeld. Geen zorgen, de tijd gaat snel maar Startbox Makelaars is sneller. Startbox Makelaars zorgt ervoor dat jij voldoet aan jouw verplichting. Wij betalen en regelen op tijd jouw energielabel. Zo kunnen we de verkoop van je huis starten en voorkomen we de extra kosten van een boete.

Startbox Makelaars

Bij Startbox Makelaars werken we met veel passie en enthousiasme in het vak waar we allemaal gek op zijn. Wij halen er dan ook alles uit wat er in zit. We staan altijd voor u klaar, geen vraag blijft onbeantwoord. Met ons team woningexperts nemen we de tijd voor uw situatie. Samen zorgen we ervoor dat u met een vertrouwd gevoel uw huis ontspannen kunt kopen of verkopen. Welkom bij Startbox Makelaars.

  Claim nu jouw gratis energielabel

  Actievoorwaarden 'Gratis energielabel'

  De actie 'Gratis energielabel' is geldig t/m 28 februari 2022. Als jij voor 1 maart 2022 de opdracht tot dienstverlening tekent, kun je gebruik maken van deze actie.

  Gratis energielabel

  Als verkoper ben je verplicht een geldig energielabel aan te leveren. Wij regelen en betalen dit voor jou. Dat is een voordeel tot meer dan 300 euro.

  Vrijblijvend kennis maken

  Onze makelaar met kennis van jouw regio komt kennis met je maken, jij weet dan direct wat je huis waard is.

  IJzersterke woningpresentatie

  Bij Startbox kunt u rekenen op een ijzersterke woningpresentatie. Wij werken met topfotografen, die precies weten wat wij voor ogen hebben.

  Gratis energielabel én verkoopadvies van jouw NVM makelaar

  Arvid

  Wat onze klanten vinden

  9.5

  Dhr. M.A.L. Kikkert

  De Markgraven 35 22 dec. 2021

  Al een aantal keer zaken gedaan met Startbox-makelaars ! Perfecte service en begeleiding . Deskundig en betrokken. Zeker een aanrader!!

  7.5

  Dhr. Arling

  De Blokken 90 08 dec. 2021

  Wij zijn zeer tevreden over Startbox. Arvid, Casper en de dames op kantoor hebben ons zeer goed geholpen. Alles was duidelijk en netjes geregeld! En Arvid het doosje chocola mag volgende keer wel wat...

  10

  Adelheid De Vries

  01 dec. 2021

  Super!

  9.0

  Dhr. Klönne Klaas

  Mosveen 3 15 nov. 2021

  Prima alles goed geregeld geen problemen met de verkoop en afhandeling bij de notaris alles was super voormekaar

  10

  Wim Beukers

  De Kreuzen 21 13 nov. 2021

  Zeer goed makelaar die veel kennis van de huidige markt heeft en ons fantastisch heeft geholpen bij de verkoop van het huis.

  9.0

  Dhr. Van Oosten

  Taxusplantsoen 22 25 okt. 2021

  Kundig en daadkrachtig. Geen 'ABC' woning qua verkoop, maar Startbox was in staat om de verkoop van de woning naar tevredenheid tot een succesvolle verkoopkoop te begeleiden.

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 10 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 09 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  De Kreuzen 34 08 okt. 2021

  Arvid de Lange voerde een prettig gesprek en begeleiding in het proces. Het contact met zowel Arvid als met de kantoor medewerkers verliep snel en soepel.

  10

  Onbekend

  Statenweg 93 06 okt. 2021

  Duidelijke boodschap. Ze gaven goed advies. Wat een onzin dat funda vraagt om minstens 100 letters. Daarom doe ik liever niet mee aan dit soort beoordelingen.

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Check binnen 3 minuten online!

  Bereken snel