Huis verkopen? Wij regelen én betalen jouw energielabel


Huis verkopen? Gratis energielabel!

Als jij je huis wilt verkopen, is een geldig energielabel verplicht. De kosten hiervan kunnen zelfs oplopen tot meer dan 300 euro. Bovendien levert het ook het nodige regelwerk op én neemt de aanvraag meerdere weken in beslag. Daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken, dat doen wij voor jou!

Bespaar kopzorgen en tot meer dan 300 euro

Als jij ervoor kiest om je huis met Startbox Makelaars te verkopen, dan regelen én betalen wij jouw energielabel. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Bovendien bespaar je veel geld. Je voordeel kan oplopen tot zelfs meer dan 300 euro. Een bedrag dat je sowieso kwijt bent als je jouw huis wilt verkopen. Kies je voor ons, dan kun je dat mooi op een leukere manier besteden!

Geen energielabel? Boete vanaf 1 januari 2022

Niet alleen kunnen we de verkoop van je huis niet starten zonder energielabel: per 1 januari 2022 krijg je zelfs een boete als het label niet in de woningadvertentie wordt vermeld. Geen zorgen, de tijd gaat snel maar Startbox Makelaars is sneller. Startbox Makelaars zorgt ervoor dat jij voldoet aan jouw verplichting. Wij betalen en regelen op tijd jouw energielabel. Zo kunnen we de verkoop van je huis starten en voorkomen we de extra kosten van een boete.

Startbox Makelaars

Bij Startbox Makelaars werken we met veel passie en enthousiasme in het vak waar we allemaal gek op zijn. Wij halen er dan ook alles uit wat er in zit. We staan altijd voor u klaar, geen vraag blijft onbeantwoord. Met ons team woningexperts nemen we de tijd voor uw situatie. Samen zorgen we ervoor dat u met een vertrouwd gevoel uw huis ontspannen kunt kopen of verkopen. Welkom bij Startbox Makelaars.

  Claim nu jouw gratis energielabel

  Actievoorwaarden 'Gratis energielabel'

  De actie 'Gratis energielabel' is geldig t/m 28 februari 2022. Als jij voor 1 maart 2022 de opdracht tot dienstverlening tekent, kun je gebruik maken van deze actie.

  Gratis energielabel

  Als verkoper ben je verplicht een geldig energielabel aan te leveren. Wij regelen en betalen dit voor jou. Dat is een voordeel tot meer dan 300 euro.

  Vrijblijvend kennis maken

  Onze makelaar met kennis van jouw regio komt kennis met je maken, jij weet dan direct wat je huis waard is.

  IJzersterke woningpresentatie

  Bij Startbox kunt u rekenen op een ijzersterke woningpresentatie. Wij werken met topfotografen, die precies weten wat wij voor ogen hebben.

  Gratis energielabel én verkoopadvies van jouw NVM makelaar

  Arvid

  Wat onze klanten vinden

  9.3

  Onbekend

  Tijgeroogdreef 22 10 okt. 2021

  Een vriendelijke makelaar die in deze tijd wel met beide benen op de grond is blijven staan. Bas Stroeve heeft een zeer goede kennis en kunde om een huis te kunnen verkopen in de lokale markt. Hij is...

  9.3

  Onbekend

  De Kreuzen 34 08 okt. 2021

  Arvid de Lange voerde een prettig gesprek en begeleiding in het proces. Het contact met zowel Arvid als met de kantoor medewerkers verliep snel en soepel.

  10

  Onbekend

  Statenweg 93 06 okt. 2021

  Duidelijke boodschap. Ze gaven goed advies. Wat een onzin dat funda vraagt om minstens 100 letters. Daarom doe ik liever niet mee aan dit soort beoordelingen.

  7.8

  Onbekend

  Wanne 17 04 okt. 2021

  Duidelijke aanpak en goede kennis van de lokale markt. Ons huis was dan ook razendsnel verkocht tegen een prima prijs!

  10

  Onbekend

  Avekingecamp 20 02 okt. 2021

  Ze kennen de markt. Heel service-gericht. Verkopen geen praatjes maar schetsen een realistisch beeld.

  9.0

  Anja Baas

  Hoofdstraat 77 30 sep. 2021

  Alles van begin tot eind prima geregeld en fijn persoonlijk contact, en altijd bereikbaarbaar. Bas bedankt!

  10

  Onbekend

  Griendtsveenstraat 45 30 sep. 2021

  Eerlijk, oprecht en denk mee. Dit was de 2e keer voor ons dat we zaken hebben gedaan met Startbox. Dat geeft wel aan hoe tevreden we zijn!

  9.8

  Onbekend

  Laan van de Eekharst 164 29 sep. 2021

  We hebben ons appartement / penthouse in korte tijd prima kunnen verkopen door de uitstekende begeleiding van Bas Stroeve. Geen mooie praatjes, maar wel degelijke en doelgerichte begeleiding. Ook...

  8.0

  Onbekend

  Meerstraat 151 20 sep. 2021

  Het contact verliep prima. Ze konden goed participeren met ons als klant. We zijn zeer tevreden.

  8.8

  Onbekend

  Dorsstok 28 09 sep. 2021

  Onze Makelaar was een en al deskundigheid in zijn vak, Top !!! Hij heeft de verkoop van het huis van begin tot einde uitstekend begeleid.

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken online